Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

4x cadeaus om op te sturen

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor iemand, maar heb je zelf niet de tijd om het langs te brengen? Bestel dan een cadeau en laat deze bij iemand anders thuisbezorgen. Dit kan bijvoorbeeld voor Moederdag, een verjaardag, Valentijnsdag of een andere bijzondere gelegenheid! En wanneer iemand op zijn/haar speciale dag een cadeau thuisbezorgd krijgt, zal hij/zij zeker verrast zijn. Ben je op zoek naar inspiratie? Hier zijn 4 ideeën voor cadeaus die je naar iemand op kan sturen. 

 

  1. Bloemen of planten

Een cadeau dat altijd goed is, is een bos bloemen. Er zijn veel bedrijven die gemakkelijk bloemen bij jou of bij iemand anders thuisbezorgen. Dit kan als een mooie bos, maar tegenwoordig is er ook vaak de mogelijkheid om brievenbusbloemen te bestellen. Deze worden dan in een doos door de brievenbus geleverd. Wil je liever iets geven waar de ontvanger langer mee kan doen? Geef dan een mooie plant cadeau. Deze zijn er in verschillende soorten en maten waardoor ze mooi zijn in elke kamer!

 

  1. Chocolade tekst

Is de ontvanger gek op chocolade? Geef dan een chocolade telegram cadeau. Bedenk een mooie, persoonlijke boodschap en laat deze afdrukken voor een bijzonder en romantisch cadeau! Dit is ideaal wanneer je iets liefs wil doen voor je partner, je moeder of iemand anders. 

 

  1. Foto 

Wil je iets persoonlijkers geven? Een foto kan soms meer zeggen dan woorden. Kies een leuke foto uit van jullie samen, van het hele gezin of met een paar vrienden en laat deze afdrukken. Dit kan tegenwoordig op meer materialen dan alleen canvas, denk bijvoorbeeld aan hout of metaal, of als poster! Zo heeft de ontvanger altijd een mooie herinnering in zijn of haar kamer hangen! 

 

  1. Brownie box

Wanneer je echt iets unieks wil geven wat ook nog eens lekker is, kan je een Brownie box geven. Bij The Brownie Box worden brownies vers gebakken en in een mooi doosje thuisbezorgd. Je kan kiezen uit verschillende smaken zoals hazelnoot, Oreo, karamel zeezout of M&M’s. Kan je niet kiezen tussen al deze lekkere smaken? Dan kan je ook verschillende smaken in één doos combineren. Wil je The Brownie Box bestellen? Vergeet dan niet een persoonlijk kaartje toe te voegen!

 

https://www.thebrowniebox.nl/