Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Betonnen tuinmeubels: een gegarandeerd geslaagde make-over

Beton is een zeer veelzijdig natuurlijk product en kent oneindig veel eigentijdse toepassingen. Vanuit het verleden, toen beton uitsluitend functioneel werd toegepast voor na-oorlogse woningbouw, kende beton een kil imago, wat voornamelijk valt toe te schrijven aan de sobere architectuur. Deze periode ligt inmiddels ver achter ons. De eigentijdse toepassingen van beton zijn niet meer weg te denken in en rondom moderne woningen en in publieke ruimtes. Van functioneel beton tot decoratieve toepassingen.

Betontrend voor eigen huis en tuin

Beton is niet meer weg te denken in het interieur, mede dankzij de populariteit van de industriële stijl in het interieur. Beton is een erg veelzijdig materiaal en kan op veel verschillende manieren worden toegepast. Om de organische vormen te balanceren is beton een perfecte keuze om in jouw tuin te verwerken.

Beton verwerken in verschillende meubels

Beton is een rauw materiaal en is grijs van kleur. Je kunt ervoor kiezen om beton te gebruiken in zijn natuurlijke staat, maar het is ook mogelijk om betonnen objecten te bewerken met verf om het bijvoorbeeld een kleur te geven. De mogelijkheden met beton zijn eindeloos. Door prefab betonnen objecten in te kopen (denk bijvoorbeeld aan u-vormige betondelen) kan je naar eigen wens een meubelstuk bouwen.

Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafel voor al jouw mooie bloemen, een moderne opslagplek voor al het brandhout of betonnen stoeptegels. Om meer inspiratie op te doen over de mogelijkheden is een bezoek aan Betondingen.nl zeker een aanrader.

Betondingen, totaalleverancier van beton

Wat je ook nodig hebt op gebied van beton, op de website van Betondingen.nl vind je het. Van zand en sierstenen tot snelbeton, en van betonpoeren en betondelen tot sierbeton in de vorm van banken, krukjes, bloembakken. Laat je bestelling in één keer thuis bezorgen en je hebt nergens meer omkijken naar. Heb je advies nodig voor je bestelling, dan staat het team van Betondingen voor je klaar. 

https://www.betondingen.nl/