Van de Beckenkamp
Image default
Mode en Kleding

Bij deze webshop kun je comfortabele FitFlop™-slippers online bestellen

Draag je graag teenslippers in de zomer, maar vind je het vervelend dat die zo vaak kapot gaan? Ga dan naar Spaansesloffen-winkel.nl, waar je de FitFlop™-slippers online kunt bestellen. De slippers van FitFlop™ die je online kunt bestellen, zijn niet zomaar teenslippers. Deze zijn namelijk van goede kwaliteit. In tegenstelling tot veel andere teenslippers, gaat deze wél lang mee en kun je er goed op lopen. Dat komt omdat er met behulp van de nieuwste technologieën voor is gezorgd dat de druk onder de voet verspreid wordt. Bovendien is de FitFlop™ erg stevig en gaat deze niet snel stuk. Waar wacht je dus op – ga de FitFlop™ online bestellen!

Sloffen

Aangezien de webshop Spaansesloffen-winkel.nl heet, worden er natuurlijk ook Spaanse sloffen aangeboden, maar ook andere sloffen als WoolWarmers-sloffen. WoolWarmers-sloffen zijn sloffen die je voeten erg warm houden, aangezien het wol waar deze van gemaakt zijn, de warmte goed isoleert. Dankzij de WoolWarmers -sloffen hoef je de hele winter lang geen koude voeten meer te hebben. Maar het bedrijf biedt nog veel meer. Ook voor diverse sokken, boxershorts, handschoenen, mutsen en sjaals kun je bij de winkel terecht.

De service

Het bedrijf staat bekend om zijn goede en betrouwbare service. De webshop komt uiteraard altijd zijn afspraken na en voor vragen kun je de winkel altijd mailen. Binnen 24 uur ontvang je al een reactie. Als je liever geen mailtje stuurt, is het bedrijf ook telefonisch te bereiken. Alle producten worden gemaakt van de beste kwaliteit en worden aangeboden voor een scherpe prijs. Bovendien zijn de verzendkosten gratis als je in Nederland woont.

Retourneren of ruilen

Mocht je niet tevreden zijn met het product dat je besteld hebt of wil je simpelweg een andere maat, dan kun je je producten eenvoudig retourneren of ruilen. Als je wilt retourneren, heb je 14 dagen de tijd om de retour te melden. Je hoeft dan geen reden op te geven.