Van de Beckenkamp
Image default
Onderwijs

Dyslexie op een professionele manier laten behandelen

Wanneer uw kind last heeft van dyslexie en u dit op een professionele manier wilt laten behandelen, gaat u naar Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Dit instituut biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen met hun ontwikkeling op het gebied van technisch lezen en spelling. Personen in verschillende leeftijden kunnen hier terecht, omdat dyslexie soms ook pas op latere leeftijd wordt ontdekt. Heeft u of uw kind de diagnose dyslexie gehad? Of twijfelt u of u dyslexie heeft, doordat u moeite heeft met schrijven, lezen en spellen? Deze specialist helpt u verder, zodat de gevolgen beperkt blijven. Een kind kan bijvoorbeeld een achterstand in het onderwijs oplopen, omdat de capaciteiten niet op de juiste manier ontwikkeld kunnen worden. Hierdoor kan ook weer het zelfvertrouwen aangetast worden, doordat het kind niet mee kan met de rest van de klas. Om deze problemen aan te pakken of te voorkomen, helpt Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal u verder.

Eens specialist in dyslexieonderzoek en dyslexiebehandeling

Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal is specialist op het gebied van dyslexieonderzoek en dyslexiebehandeling. Ze zijn in het bezit van het keurmerk van het Kwaliteitsinstituut Dyslexie en zijn hierdoor een erkend dyslexiebehandelaar. Dit betekent dat ze voldoen aan de eisen zoals gesteld in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling. Ze hebben verschillende specialisten in dienst die eerst onderzoek uitvoeren en vervolgens de dyslexie behandelen. Wanneer het om een kind gaat, wordt uiteraard alles overlegd met de ouders en het kind zelf. Persoonlijk contact staat centraal bij deze specialist. Ze doen er alles aan om de best mogelijk behandeling te vinden om dyslexie aan te pakken.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u dyslexie laten behandelen bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal en bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met hen op. Zij vertellen u meer over de mogelijkheden, kosten en vergoedingen. Wilt u zich direct aanmelden? Dan helpen ze u bij het verdere aanmeldproces.

https://dyslexieinstituutroosendaal.nl/

Gerelateerde artikelen

Taalcursus afgestemd op uw branche