Van de Beckenkamp
Image default
Sport

Een binnen tennisbaan als decor voor een familiefeestje

Een binnen tennisbaan is een uitstekend decor voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Is het aan u om een origineel, leuk en gezellig familiefeest te organiseren? Dan is het zeker de moeite waard om eens kennis te maken met de mogelijkheden van Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam. Deze binnen tennisbaan is voorzien van een gezellige horecagelegenheid. Hierdoor kunt u het plezier van sporten combineren met het plezier van een gezellige avond met elkaar. De sportgelegenheid biedt u ruime mogelijkheden voor een geslaagd familiefeest.

Waarom een feest op een binnen tennisbaan?

Een binnen tennisbaan is wellicht niet de eerste gelegenheid waar u aan denkt als u een familiefeest gaat organiseren. Toch is het zeker een leuke optie. Een potje tennis spelen met elkaar levert nieuwe gesprekken op, maar voorkomt ook ongemakkelijke stilten. Het is fijn om samen de energie er even uit te gooien op de binnen tennisbaan, waarna er samen kan worden genoten van een hapje en een drankje. Er kan worden nagepraat over het spel, maar er wanneer de energie eruit is komen er ook andere gesprekken op gang. De sfeer is ontspannen, en juist dat zorgt voor een geslaagd familiefeest.

Een compleet geregeld uitje voor de familie

Wilt u op een zaterdagavond genieten van een gezellig én sportief uitje met de familie? Dan kunt u alles laten verzorgen voor Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam. Er kan eerst worden genoten van tennis, waarna er in de horecagelegenheid kan worden genoten van een warm en-, of koud buffet. Natuurlijk zijn de meest uiteenlopende drankjes beschikbaar en kan de groep een gezellige avond tegemoet zien. Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot het huren van de binnen tennisbaan voor een familiefeestje? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de tennis om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunnen al uw vragen telefonisch beantwoordt worden, daarnaast kunt u zowel telefonisch als online een reservering plaatsen.

https://www.tennishalderondevenen.nl/