Voor een borstvergroting gaat u naar een kliniek waar men ervaring heeft met deze ingreep. U wilt namelijk graag dat ingreep succesvol wordt afgerond en dat het resultaat behaald wordt dat u voor ogen had. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, kunt u een borstvergroting laten doen. Hier werken gerenommeerde artsen en heeft het personeel jarenlange ervaring met het uitvoeren van borstvergrotingen. Bent u op zoek naar een plek waar u een borstvergroting nabij Antwerpen kunt laten uitvoeren? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Wat voorafgaat aan een borstvergroting

Voordat een kliniek bij u een borstvergroting uit kan voeren, komt u langs voor een consult. Tijdens het gesprek met de arts wordt besproken of de procedure bij u past en wat u ervan verwacht. Ook wordt op basis van uw wensen en eisen een prothese opgemeten. De meeste vrouwen willen een borstvergroting met een natuurlijk en subtiel effect. Dan is het van belang dat de prothese precies op maat gemaakt wordt.

Het uitvoeren van de operatie

Kiest u er inderdaad voor om de operatie uit te laten voeren? Dan wordt u alvorens de operatie onder narcose gebracht. De arts brengt de prothese via een kleine opening aan tussen of onder de borstspier. U kunt dezelfde dag gewoon weer naar huis en na een korte herstelperiode kunt u weer gewoon bewegen, sporten en tillen. De prothese blijft in principe een leven lang zitten.

Wilt u een borstvergroting in de buurt van Antwerpen?

Voor een borstvergroting nabij Antwerpen kunt u langsgaan bij Mediclinic. Dit is een betrouwbare kliniek die elke behandeling zorgvuldig aanpakt. Ze zijn dan ook niet voor niets een van de meeste geavanceerde privéziekenhuizen van Europa. In de handen van deze experts weet u zeker dat het resultaat wordt zoals u verwacht. Ook voor andere chirurgische ingrepen kunt u bij Mediclinic terecht.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved