Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Een hovenier in Den Haag met jarenlange ervaring

Hoveniersbedrijf H.G. Peters is dé hovenier voor Den Haag en omstreken! Dit bedrijf zorgt voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp op maat en sluit hun dienstverlening aan op uw wensen. Ze verzorgen al meer dan 30 jaar diverse groenvoorzieningsprojecten voor bedrijven, particulieren en VvE’s. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfstuin waar uw medewerkers in de pauze heerlijk kunnen zitten? Is deze tuin echter aan onderhoud toe? Deze specialisten staan voor u klaar! Ook wanneer u een nieuwe bedrijfstuin wilt aanleggen, helpen ze u verder. Ze hebben al vele projecten in de regio met succes afgerond. Wilt u straks ook genieten van een mooie tuin die volledig aan uw wensen voldoet? Schakel deze hovenier in!

De verschillende mogelijkheden bij tuinaanleg

Wanneer u deze hovenier in Den Haag inschakelt voor tuinaanleg, heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u een tuinomheining laten plaatsen, een veranda of tuinverblijf laten bouwen en kunt u straatwerk laten uitvoeren. Ook wanneer u beplanting, vijvers, vlonders of waterpartijen wilt, zit u bij dit bedrijf goed. Ze kunnen zelfs een nieuwe sproei-installatie voor u installeren. Door de jarenlange ervaring en expertise van Hoveniersbedrijf H.G. Peters profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Ze luisteren naar uw wensen en voorzien u indien gewenst van persoonlijk advies. Wilt u bijvoorbeeld eens iets heel anders met uw tuin, maar weet u niet wat goed zou passen bij uw woning? Deze professionals leggen u de mogelijkheden voor en zoeken samen met u naar de beste optie.

Maak een afspraak

Wilt u straks heerlijk kunnen genieten van een mooie, nieuwe tuin? Schakel dan deze hovenier uit Den Haag in! U kunt altijd contact met hen opnemen via de contactgegevens op de website. Ze vertellen u graag wat ze voor u kunnen betekenen en komen vervolgens bij u langs om uw tuin te bekijken. Maak daarom direct een afspraak en profiteer van service op maat!