Bij Directlampen vind je een plafondlamp in diverse stijlen. Je hebt de keuze uit; design, industrieel, klassiek en landelijk. In het assortiment hebben ze platte plafond lampen en plafondspots. Het voordeel van de plafondspots is dat je deze kunt draaien en kantelen, waardoor je een specifieke plek kunt verlichten. Zoals de zithoek of een mooi schilderij. Een plafondspot zorgt ervoor dat de ruimte meer sfeer uitstraalt. De plafondlampen zijn verkrijgbaar in de materialen; glas, hout en staal. De plafonniere is een lamp die je kan plaatsen in diverse ruimtes in huis. Van huiskamer tot de badkamer. Wanneer je een lamp voor de badkamer zoekt is het verstandig om te kijken of de betreffende lamp hier geschikt voor is.  Zoek je een energiezuinige plafondlamp? Dan is een LED plafondlamp een goede keuze. Deze zijn uitgevoerd met een energiebesparende LED-module.

Geef sfeer met een hanglamp

Een mooie hanglamp geeft sfeer in huis. Je kunt een hanglamp bijvoorbeeld boven de eettafel, de zithoek of in de vide hangen. Voor elke plek in huis heeft Directlampen een lampen die hierbij past. De soorten die je op de website kunt vinden zijn;

–        eettafel lampen

–        grote hanglampen

–        kleine hanglampen

–        kroonluchters

–        LED hanglampen

–        Vide lampen

De hanglampen zijn verkrijgbaar in de materialen; glas, hout, metaal, papier en riet. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren en maten. Zoek je een echte eyecatcher in huis? Dan is een kroonluchter of een grote hanglamp een goede keuze. Wanneer je een hoog plafond of een ruime hal hebt dan geeft een kroonluchter extra allure geeft aan de ruimte. Voor een subtielere verlichting zijn er ook diverse kleine hanglampen. Wanneer je een vide wilt verlichten, is het van belang om een armatuur te gebruiken die het hele trapgat verlicht. Daarbij moet je rekening houden met de hoogte van het plafond. Goed om te weten dat je sommige vide lampen met verlengde ophangingen kunt bestellen.

https://www.directlampen.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved