Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Een koffiemachine huren voor je evenement

Wil je een koffiemachine huren voor je evenement? Dan is Bar Company Koffiemachine je graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van koffiemachines op evenementen. Van de grootste publieksevenementen tot kleinschalige beursstands.

Professionele koffiemachines huren

Ongeacht wat je organiseert, goede koffie is belangrijk. En met goede koffie bedoelen we niet alleen de kwaliteit van de koffie, maar ook de snelheid waarmee de koffie gemaakt wordt. Koffie is namelijk een drankje dat op bepaalde momenten gedronken wordt. En als je veel mensen tegelijkertijd van koffie wil voorzien, dan moet je koffiemachine dit wel kunnen waarmaken. Want stel je hebt een machine die heerlijke koffie maakt, maar wel een doorlooptijd heeft van 2 minuten, dan worden jouw gasten of bezoekers alsnog niet vrolijk. Niemand houdt immers van wachten. Door een professionele koffiemachine te huren weet je zeker dat je lekkere koffie kunt schenken op een hoge snelheid.

Vergeet het gebruiksgemak niet;

Oke, de kwaliteit en de snelheid van de koffie is belangrijk. Maar het gebruiksgemak is minstens zo belangrijk. Je wil immers niet om de 10 koffie water hoeven bij te vullen. Je wil ook niet dan je na iedere 5 bakkies de koffie residu moet leeg halen. En wat als je koffie wil zetten op een plek waar geen wateraansluiting is? Wij hebben de oplossing.

Bar Company Koffiemachines

Bar Company Koffiemachines verhuurt koffiemachines op een verrijdbaar meubel. Dit meubel is voorzien van een watertank waardoor je geen waterleidingen meer nodig hebt. Daarnaast is er een melkkoelkast van minimaal 12 liter ingebouwd. En omdat het koffie residu in een grote prullenbak valt, maak je minimaal 100 koffies zonder dat je iets hoeft aan te vullen of iets hoeft te legen! Wil je dus lekkere koffie zetten, op een hoge snelheid mét gebruiksgemak, dan is Bar Company Koffiemachines jouw partner. Wij weten wat belangrijk is bij koffie op evenementen. Of het nou volautomatische koffiemachines zijn, of mobiele koffiebars met barista’s.

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/