Van de Beckenkamp
Image default
Mode en Kleding

Een wasserette met een totaaloplossing in Rotterdam

Vindt u het vervelend om voor verschillende diensten op het gebied van kleding naar meerdere bedrijven moet? U gaat bijvoorbeeld naar een wasserette om uw kleding te laten wassen, maar moet daarna nog op zoek naar een schoenmaker om uw schoen te laten maken. Voor dit probleem biedt Super Wassalon A. Verboom een totaaloplossing. Bij deze wasserette in Rotterdam bieden ze namelijk beide diensten aan onder één dak. Van het wassen van kleding en gordijnen tot het repareren van schoenen en kledingstukken; bij deze specialist staan ze klaar om u te helpen.

Kwaliteit gegarandeerd bij deze specialist

Wanneer u bij deze wasserette in Rotterdam langsgaat voor een van hun vele diensten, bent u zeker van een perfect eindresultaat. Vlekken en vuiligheid verdwijnen bij deze specialist als sneeuw voor de zon. Daarbij repareren ze uw kleding en schoenen in een mum van tijd. Hierbij wordt enkel gebruikgemaakt van professioneel apparatuur. Doordat deze wassalon onder andere gebruikmaakt van een kwalitatief hoogwaardige wasmachine, blijft u kleding langer mooi. Daarbij voorzien de ervaren medewerkers van deze wasserette u graag van gedegen advies over hoe u uw kleding en schoenen het best behandelt.

Kies voor een complete service

Wanneer uw kleding uit de wasmachine komt, is de kleding vaak verkreukeld. Echter hebben ze daarvoor een oplossing bij Super Wassalon A. Verboom. Bij deze wasserette in Rotterdam bieden ze namelijk ook een strijkservice aan. Door voor deze dienst te kiezen, krijgt u uw kleding weer netjes terug. Heeft u geen tijd om uw kleding op te halen? Dan maakt u gebruik van de bezorgservice en wordt uw kleding gewoon bij u thuis afgeleverd. Met de complete service van dit professionele bedrijf, wordt het wassen van uw kleding een stuk makkelijker! Bij deze specialist hoeft u geen afspraak te maken, maar loopt u gewoon naar binnen. Maak daarom gebruik van hun services!

https://wassalon-rotterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Skischoenen aanmeten niet alleen voorbehouden aan de professional

Ontdek voordelige luxe dameshorloges van topmerken

Workshop bij specialist na schoenverf kopen