Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Geef jouw interieur een update met kleine veranderingen

Geef jouw interieur een update met kleine veranderingen

Soms ben je je interieur zat, maar het compleet herstijlen van je woning is weer wat te veel gevraagd. Door een paar kleine aanpassingen te doen, kun je een groot resultaat boeken. Dit kan ook nog eens met een klein budget. Laten we meteen beginnen!

 

Kleur

Veel mensen hebben een vrij makkelijke basis van grijs en bruin tinten. Hier passen veel verschillende kleuren bij, je kunt hier dus makkelijk veranderingen in aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan kussentjes, bloempotten of een nieuw kleed. Voel je je extra moedig? Zet je meubelen aan de kant en haal een pot verf. Een mooie pastel kleur maakt de kamer niet vol, maar kan wel de hele sfeer veranderen!

 

Kleine meubelen

Grote meubelen zijn duur en maken vaak de basis van een interieur. Met de kleinere meubelen kun je wat flexibeler zijn. Door deze zo nu en dan eens te wisselen, krijgt je interieur meteen een andere look. Denk bijvoorbeeld aan luchtigere gordijnen in de zomer of een ander kastje in die ene hoek. 

 

Haal de zomer in huis

De zomer komt er aan, dus heb je een goede reden om je interieur juist een update te geven. Ga voor lichte kleuren en zachte materialen. Vervang de winter geurkaarsen met geurstokjes of een roomspray, om een zomerse frisse geur in huis te halen. 

 

Inspiratie opdoen?

Ga eerst eens online kijken naar wat je leuk vindt en maak hier een moodboard van. Meubel- en interieurwinkels passen elk seizoen hun showroom aan. Je kunt het beste inspiratie opdoen in een winkel zoals jeha.nl. Hier kun je de materialen voelen en de echte kleur zien. Neem je moodboard en een foto van je interieur mee, om te kijken of de gekozen artikelen ook echt bij je interieur passen. Kom je er niet uit? Laat dan de foto en je moodboard zien aan een verkoopmedewerker. Ze kunnen je zo het beste helpen.

https://www.jeha.nl/