Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar passende huwelijksmuziek voor die speciale dag? Voor een prachtig moment zoals deze wilt u natuurlijk prachtige muziek die aansluit bij uw smaken en feest. Duo Celliano is een muziekduo dat bestaat uit Hans de Leeuw als pianist en Renata Karasiak als celliste. Samen creëren ze prachtige warme harmonieuze klanken en maken ze uw huwelijksmuziek tot een succes. Live muziek op uw bruiloft is een prachtige toevoeging op die mooie dag. U zult gegarandeerd uw gasten verassen met deze prachtige keuze in muziek op uw bruiloft.

Kies zelf het repertoire van uw huwelijksmuziek

Het repertoire dat Duo Celliano voor u kan spelen is veelzijdig. Wilt u klassieke muziek tijdens uw ceremonie? Of wilt uw popsongs en chansons tijdens uw receptie? Zelfs wanneer u bepaalde specifieke nummers in gedachten heeft kunnen ze deze instuderen en voor u spelen tijdens uw speciale dag. U kunt zelf bepalen hoe u het precies wilt hebben. Op uw huwelijksdag wilt u natuurlijk dat alles is zoals u er altijd van gedroomd heeft. Duo Celliano denkt graag mee met u over hoe u dat met ze samen kunnen bereiken. Denk aan jullie favoriete nummer tijdens de ceremonie, herkenbare achtergrondmuziek tijdens de receptie en opzwepende dansmuziek ’s avonds tijdens het feest.

Deze huwelijksmuziek zal uw avond of dag speciaal maken

Hans en Renata hebben beiden een klassieke opleiding gevolgd en hebben al veel podiumervaring opgedaan. Hierdoor zijn ze veelzijdig en breed inzetbaar in verschillende stijlen en kunnen het u helemaal naar wens maken. Op de website zijn hun demo’s te vinden waarin u een beeld krijgt van hetgeen Duo Celliano te bieden heeft. Hier vindt u ook de contactgegevens om een afspraak in te plannen voor een gratis kennismakingsgesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Duo Celliano zal uw prachtige dag omtoveren tot een waar feest!

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved