Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Kun jij een handje gebruiken met tillen? Huur hier een heftruck!

Als je bezig bent met een verbouwing kun je soms best een beetje hulp nodig gebruiken. Je moet aan van alles tegelijk denken en dat kan uitdagend zijn. Daarom is het handig om gebruik te maken machines die jouw verbouwing een stuk makkelijker maken. Om zware materialen te verplaatsen is een heftruck de oplossing. In deze blog vertellen we jou hoe je aan zo’n machine komt. Lees snel verder.

Waarom zou je kiezen voor huren en niet voor kopen?

Als je een eenmalige klus op je lijstje hebt staan is het makkelijker om een machine te huren dan er eentje te kopen. Huren is veel vrijblijvender en goedkoper. De aanschaf en onderhoud van een machine kan al snel oplopen. Dan hebben we het nog niet eens over de opslag. Daarbij is het zonde om een machine te hebben staan die je niet gebruikt. Genoeg redenen om te gaan huren dus. 

Heftrucks van 123Machineverhuur

Een verhuurder die wij aan raden is: 123Machineverhuur. Bij hen betaal je alleen de uren dat je de heftruck ook echt gebruikt. Je kunt de heftruck ook een dag huren of een week, net zo lang als dat jij nodig hebt voor jouw klus. Ze hebben verschillende modellen, zo hebben ze trucks van 1.5 ton tot 5 ton. Je kan dus kiezen welk model bij jouw klus past. Ze hebben heftrucks die op benzine of diesel lopen maar ook heftrucks die op een accu werken. Als je gebruik maakt van een heftruck is het altijd goed om veiligheidsschoenen te dragen. Zo ben je ongelukken voor als ze zich voor zouden doen. 

Meer weten?

Er is keuze genoeg tussen alle verschillende heftrucks. Heb jij een grote klus op de agenda staan? Wil jij meteen een heftruck huren of heb je nog vragen, neem dan een kijkje op hun site! Je kunt altijd bij de klantenservice terecht voor meer uitleg. Zij helpen je graag. Ook een berichtje sturen via Whatsapp is mogelijk, zo kun je makkelijk meer informatie opvragen. 

https://www.123machineverhuur.nl/