Van de Beckenkamp
Image default
Dieren

Laat de crematie van uw hond in dit crematorium voor dieren plaatsvinden

Is uw hond overleden? Natuurlijk wilt u een waardig afscheid voor hem of haar kunnen nemen. Jarenlang hebben jullie samen geleefd en plezier gehad. Dat is nu voorbij. Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. wordt uw hond op een natuurlijke en respectvolle wijze gecremeerd. Op een stille plek midden in de natuur wordt uw hond teruggegeven aan de natuur zoals hij of zij ook ter wereld kwam. Na de crematie van uw hond wordt de as over de mooie asweide verstrooid. Denk nog even terug aan de mooie momenten die u met uw hond heeft beleefd en koester deze herinneringen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de as van uw hond te houden. Deze krijgt u dan van het crematorium voor dieren mee in een ongeglazuurde urn.

Het crematorium voor dieren biedt u drie verschillende opties

Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. kunt u uw hond op verschillende manieren laten cremeren. De eerste optie is een algemene crematie. Bij een algemene crematie wordt uw huisdier samen met andere huisdieren gecremeerd waarna de as over de asweide verstrooid wordt door een van onze medewerkers. Uiteraard kunt u de asweide dagelijks bezoeken. Kiest u voor een individuelere manier? Dan wordt uw huisdier in zijn eentje gecremeerd en kunt u een op een afscheid nemen. Na de crematie van uw hond verzorgt de specialist de verstrooiing van de as. De laatste optie is een individuele crematie van uw hond waarna u de as in een urn mee naar huis neemt. Welke manier u ook kiest, het crematorium voor dieren zorgt voor een waardig afscheid.

Kiest u voor een crematie of begrafenis van uw hond?

Naast dat u uw hond kunt laten cremeren in het crematorium voor dieren, biedt de specialist u ook de optie om uw hond te begraven. Midden in de groene omgeving zoekt u een mooi plekje voor uw hond uit. Bij Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. staat natuur voorop. Dit betekent dat uw hond precies zo aan de natuur wordt teruggegeven zoals hij is gekomen. Dus zonder speeltjes, aandenken of andere attributen. Natuurlijk kunt u wel bloemen of boeketten op het graf neerleggen.  

Gerelateerde artikelen

Voordelen van dierenverzekeringen vergelijken

Waar vindt u de beste dressuurpaarden te koop?

Welke basisbenodigdheden voor vogels kunt u bij de vogelwinkel aanschaffen?