Heeft u een drukke periode gehad en ben u op zoek naar een hotel waar u er voordelig tussenuit kunt? Veel hotels hebben een last minute hotelaanbieding waar u samen met uw partner of met het hele gezin kunt genieten. Zo kunt u kiezen voor een overnachting dichtbij het strand of bij een natuurgebied, waar u een wandeling kunt maken. Of combineert u toch liever uw overnachting met een stedentrip? Dan zijn er bij Van der Valk genoeg mogelijkheden. 

Bij Van der Valk kunt u altijd terecht als u er een paar dagen tussenuit wilt. Door de centrale ligging van de hotels is er altijd genoeg te beleven. Zo kunt u met het hele gezin een pretpark bezoeken of samen met uw partner genieten van een heerlijke wellness dag om daarna verder te ontspannen in een luxe suite. Door een breed aanbod aan comfort en luxe is er voor ieder wat wils.

Tijdens uw verblijft kunt u genieten van verschillende opties. Zo is er een ruim aanbod aan broodsoorten tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet. Ook kunt u onbeperkt genieten van het Live Cooking buffet, waar koude en warme gerechten voor u worden klaar gemaakt. Dit is de ideale oplossing voor als u met het hele gezin wilt dineren.

Naast het Live Cooking buffet is er ook een hotel restaurant waar een ruim keuze heeft uit gerechten van de menukaart.  

Wilt u toch liever een compleet verzorgd arrangement? De Van der Valk hotels beschikken over verschillende soorten arrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo worden er diverse arrangementen aangeboden met een Live Cooking buffet inbegrepen. Behoefte om lekker een wandeling of een fietstocht te maken tijdens uw weekendje weg? Ga dan voor wandelarrangement of een fietsarrangement en ontdek de omgeving van het hotel. 

Bent u geïnteresseerd in een van de Van der Valk aanbiedingen? Ga voor meer informatie naar de website van Valk Verrast en vindt uw last minute deal.

https://www.valkverrast.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved