Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

LED is een prima keus voor winkels en kantorenpanden

Heb jij je eigen winkel en zoek je een LED specialist die je helpt de juiste keuzes te maken? LED Design Holland weet alles van LED! De tijd dat LED alleen fel licht gaf, is definitief voorbij. Moderne ledlampen zijn er in allerlei soorten, maten én kleuren. In winkels is de kleurtemperatuur erg belangrijk. We geven een paar algemene tips voor winkeleigenaren.

  1. Maak gebruik van schap-verlichting: jouw producten zijn goed zichtbaar en dit soort lampen zorgt voor een luxe uitstraling.
  2. Gebruik lichtbronnen die warm licht geven en die je kunt dimmen. Op deze manier kun je bepaalde zaken goed en mooi accentueren.
  3. Heb je een grote winkelruimte? Met warm licht maak je de store knusser en gezelliger.
  4. Kleine winkels kun je groter laten lijken met koud / wit licht.
  5. Lange, diepe winkels ogen kleiner als de achterkant goed verlicht is.
  6. Gebruik verticaal geplaatste lampen, die stimuleren bezoekers om rond te lopen.
  7. Varieer door de ruimte heen qua grootte, model en kleur van zowel lamp als lichtbron. Dit trekt het oog van je klanten, afwisseling maakt nieuwsgierig.

Passende LED verlichting voor jouw kantoorruimte

Iedere kantoorruimte is anders en daarom is het niet mogelijk één speciale LED lamp aan te raden. Bij kantoorverlichting LED komt het erop aan lampen te kiezen die aansluiten bij het werk dat gedaan wordt en de sfeer in de ruimte. We nemen als voorbeeld een vergaderruimte – alhoewel er natuurlijk ook heel veel soorten vergaderruimtes zijn-. Rustig en neutraal licht, niet te koud en niet te warm, hebben een positief effect op de medewerkers. Mensen kunnen zich goed concentreren en dit zal de productiviteit ten goede komen. Als je kiest voor dimbare lichtbronnen creëer je een multifunctionele vergaderruimte. Je kunt de ruimte meer of minder verlichten afhankelijk van wat er gaat gebeuren: een sollicitatiegesprek, een brainstormsessie, een ontmoeting met een nieuwe klant et cetera. Meer weten? Neem snel contact op met LED Design Holland en laat je informeren.

https://www.leddesignholland.nl/