Van de Beckenkamp
Image default
Wijn

Maak kennis met een bijzondere sfeer tijdens een unieke wijnveiling

Heeft u interesse in bijzondere wijnen die u nergens anders tegenkomt? Dan is een wijnveiling van Winefield’s Auctioneers echt wat voor u! Tijdens iedere veiling komen zeer exclusieve wijnen aan bod die u kunt kopen. Dit kan fysiek in de zaal van dit wijnveilinghuis in Amsterdam, maar er zijn ook andere manieren waarop u kunt bieden, als Amsterdam net te ver voor u is. Via een live-verbinding kunt u online meebieden via een veilingplatform. Wel dient u zich van tevoren te registreren, wat een aantal minuten duurt. Of breng van tevoren schriftelijk een bod uit. U geeft dan aan welke lots uw interesse hebben en wat uw maximumprijs is. Daarnaast kunt u ook telefonisch bieden. Dan heeft u een van de medewerkers aan de telefoon die voor u een bod uitbrengen als de lots waar u interesse in heeft, worden geveild.

Lees van tevoren goed welke wijnen er onder de hamer gaan gedurende de wijnveiling

Op de website van Winefield’s Auctioneers vindt u een catalogus met een duidelijk overzicht van de wijnen die worden geveild tijdens de eerstvolgende wijnveiling. Bij elke wijn leest u over de details en eigenschappen, zodat u een goed beeld heeft van alle wijnen. Daarnaast heeft u voorafgaand aan de wijnveilingen, die altijd op zondagmorgen om 11.00 uur beginnen, de mogelijkheid om tijdens de voorproeverij wijnen te proeven. Deze proeverij begint om 10.30 uur. Er lopen verschillende wijnexperts rond die al uw vragen beantwoorden en u adviseren over welke wijnen bij uw smaak passen. Zo bereidt u zich heel goed voor op de veiling van de wijnen.

Neem contact op met de wijnexperts voor meer informatie en schrijf u in!

Als u graag een unieke wijnveiling bijwoont, neemt u dan contact op met de medewerkers van dit wijnveilinghuis. Zij schrijven u in voor de eerstvolgende veiling, zodat u verzekerd bent van een plek. Ook als u nog vragen heeft over de wijnen of de veiling, staan deze wijnexperts u met plezier te woord.

https://www.winefields.com/