Van de Beckenkamp
Image default
Muziek

Met de djembé workshop word je verbonden

De djembé workshop wordt gegeven door een Iranese leraar die al jaren een voorliefde heeft voor percussie instrumenten, een groep aan instrumenten waar de djembé ook een onderdeel van is. De muzikant speelt al vanaf dat hij een klein jongetje is op dit instrument en heeft dus al veel jaren aan ervaring met het bespelen van de djembé. Omdat de muzikant het zo leuk vindt om dit te bespelen heeft hij een liefde ontwikkeld voor het overbrengen van deze kennis met anderen die ook de behoefte voelen om dit instrument te gaan bespelen. De wereld een beetje mooier maken doe je met muziek en daar is een djembé workshop een goede bijdrage aan. Zo kom je niet alleen maar samen met mensen die dezelfde interesses hebben, maar leer je ook een instrument te bespelen. 

Samenkomen

Je kunt een djembé workshop volgen op de locatie van de workshops, maar het kan ook bij jou thuis. Heb je bijvoorbeeld een feestje en wil je met elkaar een gezellige middag verzorgen. Dan is de djembé workshop een ideale manier om elkaar samen te brengen. Het volgen van de djembé workshop zorgt er naast een gezellige sfeer voor dat mensen ook met elkaar gaan samenwerken. Het is ook een goede manier om met mensen in   contact te komen die je niet vaak spreekt. Daarom zal een djembé workshop ook een goede manier zijn om een groep collega’s meer met elkaar te verbinden, omdat je verplicht wordt om samen te werken. Alleen dan krijg je de mooiste geluiden. 

Muziek maken

Muziek maken is iets heel moois en iets heel waardevols en daar wordt ook veel waarde aan gehecht door de leraar, maar ook door de muzikanten die heier een steentje aan bijdragen. Als cursist ga je aan het einde van de dag weg met een glimlach op je gezicht en met een extra vaardigheid in je zak.