Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een Edge Pro vin op je surfplank accelereer je nog sneller

Ben jij een freeride windsurfer die van spanning en sensatie houdt? Wil jij jezelf altijd verbeteren, sneller worden en nog soepeler manoeuvreren door het water? Dan is de Edge Pro vin een uitstekende aanvulling op je surfplank. Deze verkopen ze bij Zwemer Watersport, een specialist die al bijna 60 jaar watersportartikelen maakt voor liefhebbers uit heel Nederland. Met een winkel aan het Veerse Meer kun je bij hen niet alleen producten kopen, maar ook huren. De webwinkel is ideaal voor mensen die liever achter hun laptop of pc winkelen. Zoals je wel weet, is een goede vin essentieel voor een optimale ligging van je plank in het water. Deze specialist heeft een indrukwekkend assortiment aan vinnen voor elk type surfer.

Voor elke surfer een vin

Sommige surfers gebruiken een longboard en die hebben vaak maar één vin. De Edge Pro is daar ideaal voor, want hij is lang en licht van gewicht. De meest standaard optie is drie vinnen, dat is voor windsurfers van elk niveau ideaal omdat je surfplank dan nog stabieler door het water glijdt. Ben je een retro surfer? Dan heb je waarschijnlijk twee vinnen. Surfplanken met een brede achterkant kunnen ook vier vinnen bevatten. Als je de sport een tijdje beoefend hebt, dan weet je wel of je een Edge Pro windsurfer bent of toch liever voor een set met drie of vier vinnen gaat. De watersportspecialist aan het Veerse Meer helpt je dan graag met deskundig advies.

Ontdek het belang van een goede vin

De deskundige medewerkers van Zwemer Watersport kunnen je exact uitleggen welk type vin voor jou het beste is en waarom dit zo belangrijk is. Zonder vin zou je surfplank op het water drijven en daar overheen glijden als je stuurt. Een plank met een vin zoals de Edge Pro ligt stevig in het water, glijdt niet heen en weer en is gemakkelijker te besturen.

https://www.zwemer.nl/

Gerelateerde artikelen

Stickers bestellen voor handig gebruik

Volg musicalles en ontdek je creatieve talent

Een ruim aanbod aan mooie fietsen bij deze fietsenwinkel nabij Nijmegen