Wij organiseren met regelmaat  een speeddate in Amsterdam, waar zo’n 15 tot 20 vrijgezellen uit Amsterdam en uit de buurt van Amsterdam aan meedoen. Speeddaten is de manier om leuke vrijgezellen uit jouw regio op een laagdrempelige manier te ontmoeten. Doordat er bij ons altijd veel andere vrijgezellen meedoen is de kans op een match, of zelfs meerdere matches, zeer groot. Met speeddaten in Amsterdam heb je gegarandeerd een leuke avond, gezelligheid staat bij ons namelijk op nummer 1. Kom ook eens meedoen en ontmoet op 1 avond veel andere singles.

Veel mensen vinden het best spannend om mee te doen aan een avond speeddaten. Dat snappen we uiteraard, maar dit is helemaal niet nodig. Gedurende de avond wordt er altijd veel gelachen. De sfeer is ontspannen en wij doen er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen. Onze avonden worden altijd begeleid door een professionele host of hostess. Ben je heel erg zenuwachtig voor je dates, had je leuke vragen bedacht maar kan je er even niet meer opkomen of sla je misschien helemaal dicht van de spanning? We laten je dan natuurlijk niet aan je lot over maar komen je op een relaxte manier verder helpen. We stellen je op je gemak en doen ons best om jouw zenuwen bij je weg te nemen. Je zal zien dat het daarna best prima gaat en je lekker kan gaan genieten van je dates.

De dates duren elk 4 minuten, je hebt dus met alle vrijgezellen die deze avond aanwezig zijn een kort gesprekje.  Op de speeddate kaart die wij aan het begin van de avond aan je gegeven hebben vul je na elke date je voorkeur in. Vond je de date leuk? Plaats dan een vinkje bij ‘ja’. Vond je de date niet leuk? Dan plaats je je vinkje bij ‘nee’.  Als zowel jij als je date ‘ja’ over elkaar hebben ingevuld zijn jullie een match. Jullie krijgen elkaars gegevens van ons via de mail. Het verdere contact kunnen jullie nu zelf leggen.

Online inschrijven voor een speeddate event

Via onze website kan je een ticket boeken voor het speeddate event in Amsterdam op donderdag 25 maart. Gaat je voorkeur uit naar een andere datum? Geen probleem. We hebben meerdere events gepland staan. Check onze agenda voor alle event data.

 

https://speeddateinamsterdam.nl/

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved