Van de Beckenkamp
Image default
Winkelen

Met tegels van deze winkel creëert u een fijne sfeer in uw woning in ’s-Hertogenbosch

Bent u toe aan iets nieuws in uw woning? Overweeg dan om tegels nabij Oss en ’s-Hertogenbosch aan te schaffen. De tegels van Toon den Otter passen in veel verschillende interieurstijlen. Zo koopt u bij deze tegelhandel in Empel, een stadsdeel van ’s-Hertogenbosch, de mooiste tegels voor in uw huis in regio Oss! Op de website van de tegelspeciaalzaak krijgt u al een klein beeld van het brede assortiment. Als u een bezoek brengt aan de showroom, kunt u kennismaken met alle tegels die de tegelwinkel op dat moment verkoopt. Er zijn tegels voor wanden en vloeren beschikbaar, zodat u beide in verschillende ruimtes van uw huis kunt bekleden met vloer- en/of wandtegels.

De tegelspecialisten staan klaar om u te voorzien van gedegen advies

Klanten uit Oss en ’s-Hertogenbosch keren iedere keer terug naar Toon den Otter als ze nieuwe tegels voor hun woning nodig hebben. Dit komt doordat dit tegelbedrijf nog een ouderwets familiebedrijf is, waarbij klantenservice hoog in het vaandel staat. Brengt u tijdens de dagen dat de winkel open is (dinsdag tot en met zaterdag) een bezoek aan de showroom? Dan helpt een van de aanwezige medewerkers u met veel plezier. Samen bekijkt u de verschillende tegels, zodat u uiteindelijk de producten koopt die passen bij de sfeer van uw huis. Schaf ook onderhoudsproducten aan, zodat uw tegels jarenlang mooi blijven.

Bestel de tegels die u het mooist vindt of breng een bezoek aan de tegelspeciaalzaak

Welke tegels bestelt u bij deze winkel in Empel, in ’s-Hertogenbosch vlak bij Oss? In de webshop kunt u een aantal tegelseries bestellen, maar het best kunt u langsgaan in de fysieke winkel. Daar ziet u alle tegels van het huidige assortiment. Heeft u vragen over de tegels of andere producten? Neem dan contact op met Toon den Otter. De contactgegevens van de winkel vindt u op de website van dit bedrijf.