Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Mis je een knusse sfeer in je tuin? Creëer een knusse tuin met LED tuinverlichting

Mis je een knusse sfeer in je tuin? Creëer een knusse tuin met LED tuinverlichting

Wie wil dat nu niet, zo’n knusse sfeer in de tuin?! Een knusse sfeer die zo uitnodigend is dat je het liefst iedere zwoele zomeravond in jouw eigen tuin doorbrengt. Als er dan één ding absoluut niet mag ontbreken, dan is het wel tuinverlichting. Een gezellig lampje hier en daar kan een hoop doen voor de sfeer en uitstraling van jouw tuin. Hieronder willen we graag drie soorten LED tuinverlichting uitlichten die jouw tuin gegarandeerd van die knusse sfeer waar jij naar op zoek bent zullen voorzien. Lees snel verder!

 

Lichtsnoer met RGB lampjes voor aan de schutting

Lichtsnoeren zijn in verschillende soorten en varianten te verkrijgen. Je hebt ze vast ook al wel eens met gekleurde lampjes gezien. Dit zijn de zogenaamde RGB lichtsnoeren. RGB lichtsnoeren brengen kleur in je tuin en zorgen voor een feestelijke stemming. Je kunt ze kopen in diverse lengtes en daarnaast bestaan er ook nog ‘smart’ varianten. Bij dit soort lichtsnoeren heb je helemaal zelf de controle over de kleuren van de lampjes en kun je een patroon of ritme kiezen waarin de lampjes moeten oplichten. Naast dat RGB lichtsnoeren erg mooi staan aan een schutting, kun je ze uiteraard ook in een struik of onder een afdakje of overkapping ophangen.

 

LED schijnwerpers om je bomen in de spotlight te zetten

Wat je nu ook veel ziet zijn LED breedstralers onder bomen. Dit zijn een soort schijnwerpers om je bomen in de spotlight te zetten. Qua uiterlijk heeft het wel iets weg van een bouwlamp. Je kunt er grote oppervlaktes mee verlichten. Dit maakt LED breedstralers ideaal om de takken van een boom te verlichten voor een mysterieus effect. Naast helder wit, koud wit en warm wit licht, zijn deze gave schijnwerpers ook in een RGB variant te verkrijgen, zodat je jouw bomen in iedere gewenste kleur kunt verlichten.

 

Verlicht je tuinpad met solar paallampen

Ook het tuinpad mag uiteraard niet vergeten worden. Verlichting langs het tuinpad is niet alleen praktisch, bijvoorbeeld wanneer je ’s avonds in het donker iets uit de schuur moet pakken, maar het ziet er ook nog eens heel erg knus uit. Vooral solar paallampen zijn zeer populair om langs tuinpaden te plaatsen. Ze laden op door zonlicht en hoeven dus niet op het lichtnet aangesloten te worden. Ook zitten er geen batterijen in die je om de zoveel tijd moet vervangen. Steek ze langs het tuinpad in de grond en ze zullen iedere avond mooi oplichten. Een ruim aanbod aan solar paallampen vind je bij Ledlichtstunter.

 

https://www.ledlichtstunter.nl/