Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Om deze redenen wil je een muurventilator

Om deze redenen wil je een muurventilator

Elk jaar wordt Nederland minstens één keer verrast met een super warme week. Zo’n week waarin iedereen naar de winkel rent om zakken met ijsblokjes aan te schaffen, de ramen wagenwijd open worden gezet en er lange rijen voor de ijscokar staan. Nederlandse huizen zijn niet gebouwd op hitte en het wordt daarom in zo’n week ontzettend warm in een woning. Heb jij daar ook last van? Wees de hittegolf te slim af en bestel vandaag nog een muurventilator.

De betere optie

Airconditioning is heerlijk, maar om nou het hele jaar zo’n apparaat aan de muur te hebben hangen is ook weer wat. Wat dat betreft zijn ventilatoren een betere optie. Zeker ook omdat het in Nederland vaak maar enkele weken per jaar echt heel warm is. Ventilatoren berg je gemakkelijk op en haal je alleen tevoorschijn wanneer dit nodig is. Staande ventilatoren hebben echter wel een groot nadeel: ze staan gigantisch in de weg. Ventilatoren zijn meestal vrij grote apparaten die de kostbare ruimte van je woning in beslag nemen. Gelukkig is er een goed alternatief: de muur ventilator.

Alleen maar voordelen

Een muurventilator bevestig je heel gemakkelijk aan de muur. Naast dat een muurventilator niet in de weg staat, heeft het apparaat nog een ander voordeel. Het briesje komt namelijk van bovenaf, waardoor het een groter gedeelte van de ruimte verkoelt. Bovendien kost het gebruik van een muurventilator weinig stroom. Je kunt ‘m dus dag en nacht laten draaien zonder bang te hoeven zijn voor een gigantische energierekening. 

Een muurventilator kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van MaxTotaal. Hier vind je een breed en divers assortiment aan ventilatoren voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor meer informatie over ventilatoren en andere producten voor in huis kan je contact opnemen met de uitstekende klantenservice.

 

https://www.maxtotaal.nl/