Van de Beckenkamp
Hobby en vrije tijd

Ontsnap aan de maffia in de escape room in Breda

Bent u op zoek naar een leuk uitje met vrienden, collega’s of familie? Kies dan voor de escape room van Lot66 in Breda! Deze spannende en uitdagen escape room speelt zich af in een gokhuis. Tijdens de Heist hebben u en uw teamgenoten exact 66 minuten de tijd om Lot66 te redden van de ondergang. Hoe? Door de eigendomsakte te ontdekken voor de maffia u betrapt. Deze escape room in Breda is perfect voor groepen van twee tot acht personen. Ook kinderen vanaf 14 jaar mogen deze spannende activiteit uitvoeren zonder begeleiding van een volwassene. Wacht dus niet langer en schrijf uzelf en uw vrienden in voor de beste escape room in Breda. Of kiest u liever een andere activiteit in Breda, zoals bowling?

Geniet van een spelletje bowling met het gezin in Breda

De escape room in Breda is voor de echte durvers. Bent u eerder een sportieveling? Kies dan een andere leuke activiteit van Lot66. Wat dacht u van een spelletje bowling in Breda met de vrienden terwijl u geniet van een drankje en lekker hapje? Ook dat is een mogelijk bij Lot66. Hier kunt u bowlen met vrienden of familie op vier gloednieuwe banen. Dat bovendien voor een scherpe prijs per persoon. Reserveer dus snel uw spelletje bowling in Breda en breng minsten drie vrienden mee of je partner en kinderen. Deze bowling in Breda is namelijk een perfect gezinsuitje.

Ontdek alle activiteiten zoals bowling in Breda

Lot66 biedt heel wat leuke activiteiten voor het hele gezin of voor uw vriendengroep. Als u een bowling of een escape room zoekt in Breda is dit the place to be!  Ook voor andere activiteiten gaat u naar Lot66. Wat dacht u van een snelle race tijdens het karten om te zien wie van uw groep het snelste is? Of speel een lasergame in de grootste laserarena in Zuid-Holland en zie wie de beste schutter is. Heeft u geen last van hoogtevrees? Ga dan de uitdaging aan op de indoor klimmuur tot wel acht meter hoog. Na uw activiteiten praat u nog gezellig verder over uw overwinning met een koel drankje of lekker hapje. Ontdek het nu en reserveer uw activiteit.