Ben je op zoek naar een origineel teamuitje voor jou en je collega’s? Of heb jij de opdracht gekregen om de familiedag te organiseren en zoek je een leuke activiteit voor jong en oud? Wat de reden ook is, een djembé workshop is altijd een leuke activiteit om samen met collega’s, vrienden of familie te doen. Kom samen in het ritme en werk aan een swingend muziekstuk dat uit het niets ontstaat. Ontdek je eigen ritme en dat van de anderen om je heen tijdens een energieke workshop waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Maar waar kun je zo’n leuke muzikale workshop boeken? Het antwoord is simpel: bij Dununba.

Sluit de workshop op een leuke manier af met een lunch, borrel of diner

Naast een djembé workshop kun je bij Dununba ook diverse andere leuke workshops volgen. Zo geven ze ook workshops met bodypercussie, Braziliaanse percussie-instrumenten en Boomwhackers. Deze workshops zijn volledig op jouw wensen aan te passen. Heb je bijvoorbeeld een bepaald thema in gedachten? Geef het aan Dununba door en ze verwerken het in de muziek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de workshop te combineren met uitgebreide catering wanneer je deze volgt op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt. Dan sluit je de workshop op een leuke manier af met een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel met hapjes.

Boek een arrangement

Kies je voor een arrangement en organiseer je de djembé workshop op een van de locaties waarmee Dununba samenwerkt? Dan is er zeker een locatie bij jou in de buurt, want de locaties zijn door het hele land te vinden. Wil je nog dichter bij huis de workshop organiseren? Ook dat is mogelijk, want ze komen op iedere gewenste locatie, mits er genoeg ruimte is. Zo komen ze bijvoorbeeld langs op kantoor, school of zelfs bij je thuis. Het enige nadeel hieraan is dat je de workshop dan niet kunt combineren met catering, maar het voordeel is dat je geen vervoer hoeft te regelen.

https://dununba.nl/
 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved