Van de Beckenkamp
Sport

Schaf hier uw eigen crossfit rack of rig aan

Heeft u een eigen gym en wilt u uw materiaal updaten of aanvullen? Bent u een personal trainer en wilt u de mogelijkheden tijdens uw trainingen uitbreiden? Of neemt u zelf deel aan crossfit wedstrijden en wilt u bepaald materiaal altijd tot uw beschikking hebben? Dan kunt u bij Fitribution uw oplossingen vinden. Hier kunt u online rigs en racks bestellen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn alle benodigde accessoires om uw crossfit workout tot een succes te maken ook beschikbaar in de webshop. Combineer de verschillende constructies om een intense training tot een succes te maken.

Een crossfit rack is een essentieel onderdeel van uw training

Kies voor een crossfit pull up bar die gemakkelijk aan uw muur te monteren is. Of kiest u liever voor een freestanding rig waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn? Crossfit is een prachtige vorm van sporten die veel vrijheid en mogelijkheden met zich brengt. Met deze prachtige crossfit racks en rigs zijn de mogelijkheden voor verschillende soorten trainingen heel breed. Kies voor losse onderdelen, waarmee u uw eigen rig kunt samenstellen. Zo bouwt u zelf een rig die helemaal naar uw wensen is. Met verschillende accessoires kunt u uw rig helemaal inrichten naar uw wensen. Met de hoogwaardige kwaliteit van de producten, kunt u er dan vanuit gaan dat u deze lang met veel plezier zal gebruiken.

Koop alleen een crossfit rack of rig van de hoogste kwaliteit

Bij Fitribution houden ze net zo veel van crossfit als u. Met vragen over de verschillende mogelijkheden kunt u dan ook altijd telefonisch contact zoeken en de medewerkers van Fitribution helpen u graag met het geven van advies. Zo komt u samen tot een rig of rack voor de perfecte crossfit trainingen voor uzelf of uw klanten. Of ga een keer langs de prachtige winkel in Wommelgem om persoonlijk advies te ontvangen.