Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Shutters

Shutters, dé trend van nu voor in iedere ruimte. Ze hebben niet alleen de functie om de hoeveelheid lichtinval te regelen, maar ze zorgen ook voor een fijn sfeertje in huis. De plek waar je lekker kan ontspannen na een drukke dag op het werk, maar ook de plek waar je je thuis voelt. Er niks zo prettig als een fijne sfeer op je eigen vertrouwde stekkie op elk moment van de dag. Daarom zijn shutters helemaal geschikt als raamdecoratie bij jou thuis. Ze zijn makkelijk te bedienen, en er zitten geen touwtjes aan waar kinderen in vast kunnen blijven zitten, dus zelfs kinderen hebben er baat bij! Wij vertellen je graag meer pluspunten van deze geweldige multifunctionele sfeermakers.

 

Waarom shutters een aanwinst zijn

Shutters zijn naast dat ze er mooi uitzien, ook nog eens heel handig. Ze bieden namelijk ook de nodige privacy, terwijl ze toch nog licht naar binnen laten. Dit komt omdat ze verstelbaar zijn, hierdoor kan je op elk moment de hoeveelheid licht zelf regelen.  Ook hebben ze een isolerende functie. In de zomer kun je je huis lekker koel houden, en in de winter houdt het juist de warmte binnen. Een ander voordeel is dat ze ook nog eens allergievriendelijk zijn. Ze zijn namelijk goed schoon te houden, al na één veeg met een vochtig doekje verdwijnt alle viezigheid en stof meteen. Kortom, ze zijn multifunctioneel en ook nog eens duurzaam.

 

Shutters op maat laten maken

Heb je een raam in een speciale vorm? Dat is ook geen probleem. Shutters kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Voor ieder raamtype en raamvorm zijn ze geschikt. Het raam kan op deze manier helemaal afgesloten worden. Naast dat je ze op maat kunt laten maken, kun je ook kiezen tussen houten shutters, kunststof shutters, of shutters gemaakt van aluminium. Ook zijn er veel kleuren waar je uit kan kiezen. Dus voor elk interieur kun je een leuke bijpassende kleur voor de shutters kiezen.

 

De mogelijkheden

Wil je meer weten over alle verschillende soorten shutters? Kijk dan eens op de website van Van Eyck Shutters, en kom erachter wat de mogelijkheden zijn! Zij zullen het hele proces verzorgen, van persoonlijk advies, tot het inmeten, tot het plaatsen van de shutters! Heb je nog vragen? De klantenservice staat paraat om al je vragen te beantwoorden. Laat je inspireren en kom erachter wat bij jouw interieur past!

 

https://www.vaneyckshutters.com/