Van de Beckenkamp
Image default
Woning en Tuin

Tips om kortingen te krijgen

Niemand vindt het leuk om de hoofdprijs te betalen voor een product. Met een beetje geluk hoeft dit ook niet en kun je korting krijgen. Dit kan zowel offline als online. Als je goed zoekt kun je vaak veel geld besparen op je online aankopen. Wil je korting krijgen in winkels? Dan zul je proactief moeten zijn. In dit artikel geven we je naast kortingscode tips, ook tips over hoe je het beste korting kunt krijgen in de winkel.

Op zoek naar kortingscodes

Je ziet het vaak op webshops, vlak voor het afrekenen, een veld met daarin de tekst “vul hier je kortingscode in”. Er zijn verschillende websites waar je kortingscodes kunt vinden. Kortingscodes vind je ook vaak in nieuwsbrieven. Schrijf je dus zeker ook in voor de nieuwsbrief om korting te ontvangen. Volg ook de social media pagina’s van de betreffende webshop. Ook hier vind je vaak kortingscodes.

Tips voor korting in winkels

Vind je de prijs van die mooie broek wat aan de hoge kant? Dan is de eerste tip die we je kunnen geven te wachten tot de uitverkoop aan het einde van ieder seizoen. Abonneer je op de nieuwsbrief zodat je snel op de hoogte bent als de uitverkoop begint. Durf je het aan? Trek de stoute schoenen aan en vraag om korting aan het winkelpersoneel. Of je kunt vragen of het betreffende product binnenkort in de aanbieding komt. Is dat het geval? Dan kun je beter een paar weken wachten.

Maak een account aan en ontvang spaarpunten

Bij veel winkels kun je punten sparen als je een account aanmaakt op hun website. Voor iedere aankoop die je doet ontvang je dan spaarpunten die je kunt inzetten om korting te ontvangen op je volgende aankoop. Bij sommige webshops en winkels kun je de punten gelijk inzetten, bij andere moet je wachten tot je een minimum aantal punten hebt opgebouwd.