Van de Beckenkamp
Image default
Horeca

Verfraai het interieur van uw zaak met een luxe display koelkast

Als u verse producten verkoopt dan is een display koelkast echt een aanwinst. Hierin kunt u niet alleen drankjes op een aantrekkelijke manier presenteren maar ook andere producten die gekoeld geleverd moeten worden. U kunt de display koelkast achter de toonbank plaatsen zodat u een koel drankje direct kunt meegeven aan uw klant. U kunt er ook voor kiezen dat de klant zijn drankje zelf pakt en bij de kassa afrekent. Koelkasten met display zijn leverbaar in meerdere uitvoeringen en formaten. U kunt op die manier precies het apparaat uitkiezen dat past in de ruimte waar u het wil plaatsen.

Een handige vitrine voor gebak en andere lekkernijen

Heeft u een bakkerszaak? Dan wilt u natuurlijk graag laten zien wat u gemaakt heeft voor uw klanten. Dat doet u in een fraaie gebaksvitrine. Hierin kunt u gebakjes, koeken, taarten en ander lekkers hygiënisch uitstallen. De klant kan eenvoudig zijn of haar keuze maken en u kunt ter plekke de aankopen inpakken en meegeven. Ook als u een horecazaak heeft, kan een gebaksvitrine van pas komen. De klant kan dan zelf aanwijzen wat hij of zij bij de koffie of thee geserveerd wil krijgen. Doordat deze vitrines de inhoud ook licht koelen, blijft alles lekker vers gedurende de dag.

Bij wie kan ik terecht voor professionele inventaris voor mijn bedrijf?

Als u een mooie display koelkast zoekt, of een royale gebaksvitrine, kijk dan eens op de website van Koopsretail. Hier vindt u een uitgebreid assortiment apparaten voor de professional. Ook als het gaat om het warm presenteren van etenswaren zoals appelflappen of saucijzenbroodjes kunt u bij dit bedrijf terecht voor een mooie vitrine die alles op de juiste temperatuur houdt om direct te kunnen uitserveren of verkopen. U bestelt eenvoudig in de webshop. Uw order wordt altijd in overleg geleverd en geïnstalleerd in geheel Nederland. U kunt uiteraard voor service en onderhoud ook terecht bij Koopsretail.