Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier uw feest op deze varende feestlocatie in Maastricht

Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bruiloft? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een mooie feestlocatie en in Maastricht is die zeker te vinden. Bij Rederij Stiphout kunt u namelijk uw feest vieren op een luxe boot. U bent hier van alle gemakken voorzien en uiteraard wordt er voor lekker eten en drinken gezorgd. Of u nu met een groot of klein gezelschap bent; op het jacht is het altijd gezellig en sfeervol. Bovendien geniet u op deze feestlocatie van een prachtig uitzicht over Maastricht. Dat is helemaal volop genieten!

Diverse arrangementen om uit te kiezen

Bij Rederij Stiphout heeft u toegang tot een mooi schip en kunt u een leuke vaartocht maken. Daarnaast kunt u uit verschillende arrangementen kiezen. Neem bijvoorbeeld het all inclusive arrangement. Dan krijgen u en uw gasten niet allen drankjes, maar ook een heerlijk diner of lekker lunch voorgeschoteld. U bepaalt zelf om welke tijd het eten geserveerd wordt en kunt gedurende het hele feest drankjes bestellen. Bovendien krijgen alle gasten bij aankomst op het schip een lekkere welkomstcocktail. Dan zit de stemming er meteen goed in! Daarnaast kunt eventueel ook entertainment kiezen, dat het publiek aan boord optimaal vermaakt. Dat maakt deze feestlocatie in Maastricht helemaal bijzonder.

Een feest dat aan al uw wensen voldoet

U wilt natuurlijk een onvergetelijke tijd beleven met uw feestgasten. Daarom ontzorgt Rederij Stiphout u volledig, zodat u optimaal geniet van de aanwezigheid van uw dierbaren. Ook luisteren de medewerkers goed naar uw wensen en bieden ze graag maatwerk. Zo voldoet uw feest zeker aan al uw wensen en kijkt u er met veel plezier op terug. Reserveer dus deze unieke feestlocatie in Maastricht en beleef een prachtige middag en/of avond met vrienden, familieleden of collega’s. Het zal u zeker goed bevallen en er worden prachtige herinneringen gemaakt.

https://www.stiphout.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontdek jouw creativiteit door een scrapbook te kopen

Uw munten verzameling tegen een eerlijke prijs verkopen

Gebruik een unieke en veelzijdige Tentipi