Van de Beckenkamp
Image default
Vervoer en transport

Voor welke diensten kan je bij Vos Transport terecht?

Vos transport group; een gerenommeerd transport merk waarvan je vast en zeker weleens een vrachtwagen op de snelweg of een van de vele N-wegen die ons land rijk is hebt zien rijden. Voor iedereen die zich al jaar en dag afvraagt wat Vos transport nou eigenlijk is, komt deze blog waarschijnlijk als een cadeautje. We leggen het namelijk graag voor je uit; dus lees met ons mee! 

 

Wat is Vos transport group?

Vos transport is al bijna 75 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Waar het bedrijf begon met één vrachtwagen, is het ondertussen uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf. Vos transport heeft vier vestigingen; in Alblasserdam, Groningen, Ittervoort en Deventer. Het bedrijf heeft ondertussen meer vrachtwagens dan werknemers, en levert niet alleen nationaal maar zelfs Europees transport op een duurzame manier! Bij Vos transport staan kwaliteit, gezondheid, veiligheid en het milieu het allerhoogst in het vaandel, en je mag er vanuit gaan dat medewerkers over alle benodigde kennis beschikken. 

 

Waar zijn de diensten van Vos transport mogelijk?

Waar Vos transport is uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf, groeiden de diensten ook mee. De focus ligt nog steeds op transport en distributie, want zoals ze zelf zeggen, ‘dat is waar we goed in zijn’. De diensten van Vos ben je aan het juiste adres voor zowel binnen- als buitenlandse diensten. De logistiek van Vos transport is zo ingericht dat goederen op iedere gewenste plek van bestemming te leveren zijn in Europa of het Verenigd Koninkrijk. De distributielijnen zorgen er zelfs voor dat goederen al binnen 24 uur in de BeNeLux geleverd kunnen worden. 

 

Wat kan je laten vervoeren door Vos tranport?

Veel bedrijven kiezen ervoor gebruik te maken van transport bij Vos. Dit komt doordat Vos transport veel verschillende mogelijkheden aanbiedt. Zo kan je bij Vos transport gevaarlijke stoffen laten vervoeren, wat zij uiteraard volledig volgens de industriële standaarden uitvoeren. Zo kan er namelijk zorggedragen worden voor de veiligheid van de werknemers maar ook voor het milieu. Naast gevaarlijke stoffen en uiteraard regulier transport, is het ook mogelijk om goederen verwarmd te laten transporteren via Vos transport. Meer dan een kwart van de trailers is namelijk uitgerust met heaters. 


https://vostransportgroup.com/