Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Waarom jouw salon een laserapparaat nodig is!

Waarom jouw salon een laserapparaat nodig is! 

Veel vrouwen, maar ook mannen willen graag af van ongewenste haargroei. Om van ongewenste haargroei af te komen zijn er een tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan een het epileren, waxen of scheren. De huid is vaak erg gevoelig en rood na het ontharen. Dit is echter veel minder het geval bij een laserapparaat en ook nog eens pijnloos. Naast ongewenste haargroei zijn er ook laserapparaten voor andere behandelingen. Denk hierbij aan het verwijderen van tatoeages, een behandeling tegen schimmelnagels of tegen pigmentvlekken om er zo een paar te noemen. Ben je nou benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Lees dan dit blogartikel verder als jij meer te weten wilt komen over de verschillende soorten laserapparaten! 

Waar moet je op letten bij het kopen van een laserapparaat?

Er zijn een tal van verschillende soorten lasers. Zoals lasers voor schimmelnagels, ontharingslasers en lasers voor het verwijderen van tatoeages. Veel laser apparaten zijn tegenwoordig heel veelzijdig en makkelijk te gebruiken voor meerdere soorten behandelingen. Er zijn een tal van laserapparaten op de markt. Maak hierbij een goede vergelijking tussen deze verschillende apparaten. Maak echter als eerst de keuze waarvoor jij het laserapparaat gaat gebruiken en ga dan op zoek naar de laser die bij jou past.

Wanneer mag je een laserapparaat gebruiken?

Als je een keuze hebt gemaakt voor de perfecte laser voor jou, is het goed om te weten wanneer je een laserapparaat wel en niet mag gebruiken. In sommige gevallen is het niet verstandig om een laserapparaat te gebruiken. Een aantal van deze gevallen zijn: Wanneer iemand zwanger is of borstvoeding geeft. Houd hier rekening mee wanneer je een laserapparaat wilt gaan gebruiken. Daarnaast is het bij sommige behandelingen, zoals het verwijderen van pigmentvlekken, het advies om blootstelling aan uv-stralen zoveel mogelijk te verwijderen. Doe dus goed onderzoek naar alle voorschriften. Heb je een keuze kunnen maken waarvoor jij een laserapparaat nodig bent en ga je een laserapparaat kopen? Dan raden wij Laservision aan. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende laserapparaten aan. Denk hierbij aan vaat- en pigmentlasers, tatoeagelasers, CO2 lasers en ontharingslasers.

https://www.laservision.nl/laserapparatuur/