Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

3 zeer populaire leaseauto’s van vandaag

3 zeer populaire leaseauto’s van vandaag 

 

Leasen wordt alsmaar populairder en dat betekent ook dat er steeds meer aanbieders van leaseauto’s bij komen én dat het aanbod aan auto’s groter en groter wordt. Daar waar je in de beginperiode, toen leasen nog in de kinderschoenen stond, misschien de keuze had uit enkele tientallen merken en modellen auto’s, is dat vandaag de dag wel anders. Vrijwel iedere auto is wel te leasen, zowel nieuw als tweedehands. Welke leaseauto’s vandaag de dag populair zijn? Dat lees je in deze blog. Lees dus snel verder!

 

BMW 3-Serie

 

Veel mensen linken BMW aan termen als stoer, sportief, gaaf en jeugdig, en dat is natuurlijk niet voor niets. BMW weet namelijk keer op keer de mooiste en vetste wagens uit te brengen, zo ook binnen de BMW 3-Serie. Omdat BMW staat voor status en exclusiviteit vallen deze auto’s veelal in de hogere prijsklassen. Zou je graag in zo’n gave bak willen rijden, maar heb je het geld er momenteel niet voor? Overweeg dan eens om te leasen. Hierdoor kun je bij wijze van morgen al in een BMW 3-Serie rondrijden.

 

Kia Niro

 

De Kia Niro is volgens officiële bronnen de meest verkochte auto, gevolgd door zijn wat kleinere zusje de Kia Picanto. Daar waar de Picanto vooral compact en wendbaar is, is de Niro wat groter en stoerder. De Kia Niro is dankzij zijn strakke, stoere en sportieve uitstraling met name populair onder zakelijke rijders. Hij rijdt niet alleen heel comfortabel, je kunt ook nog eens een hoop spullen kwijt in de ruime kofferbak. Omdat de Kia Niro van alle gemakken is voorzien is deze auto bovendien zeer geschikt voor lange afstanden.

 

Volkswagen Polo

 

Nog steeds weet Volkswagen het lijstje met de top tien populairste automerken aan te voeren. Met name de Volkswagen Golf doet het ontzettend goed in ons land, maar ook de Volkswagen Polo is zeer geliefd. Wanneer we kijken naar het lijstje met auto’s waarvan de grootste aantallen zijn verkocht staat deze degelijke, betrouwbare en zuinige auto op een mooie vierde plek. Wil jij ook graag een Volkswagen Polo, Golf of ander model leasen? Klik dan op Volkswagen leasen Autolease.nl, en wij brengen jou naar de juiste site!

 

https://www.autolease.nl/