Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd ruimt professioneel woningen en appartementen leeg

Moet u een woning leeghalen in verband met het overlijden van uw vader of moeder, een ander familielid of een goede vriend en vriendin? En ziet u hier best wel tegenop omdat het u emotioneel erg zwaar valt? Laat u helpen door Alle Rommel Opgeruimd. Wij halen de hele woning voor u leeg zodat u tijd heeft om zich bezig te houden met andere zaken rondom het overlijden van uw naaste.

Een naaste verliezen is zeer emotioneel. Het is altijd een nare aangelegenheid. Wij vinden dan ook dat het leegruimen van een woning na overlijden zeer discreet en respectvol dient te gebeuren. Daarom gaan wij heel voorzichtig om met de spullen die weggevoerd moeten worden. Spullen die in dozen passen zullen wij verpakken en in dozen stoppen, meubilair beschermen wij door deze in te pakken met folie. Wij werken niet met een verhuiswagen of een wagen met een groot logo erop, onze wagen is helemaal blanco en dus niet opvallend.

Spullen die nog goed en mooi zijn, denk hierbij aan kleding, boeken, keukengerei en meubels, kunnen door ons aan een goed doel geschonken worden. Wilt u dit liever niet? Geen probleem.

Natuurlijk gaat u, voordat wij komen helpen met ontruimen, eerst zelf of samen met de andere nabestaanden door de inboedel van uw dierbare. Belangrijke en emotionele zaken verzamelt u zelf en neemt u zelf mee. Wanneer u hiermee klaar bent komen wij langs om de overgebleven, niet waardevolle inboedel af te voeren.

U kunt op ons rekenen

Wilt u het opruimen van een inboedel aan ons overlaten? Wij zullen u zeker niet teleurstellen! Wij ruimen al meer dan 20 jaar inboedels op, onze ervaring is dan ook groot. Of het nu gaat om een koophuis of een huurhuis, een flat of een appartement of een verzorgingshuis of seniorenwoning, u kunt voor de volle 100% op ons rekenen.

Alle Rommel Opgeruimd is een hecht familiebedrijf met een zeer gedreven en vast team. Alle collega’s zijn goed op elkaar afgestemd en werken uitstekend samen.

Neem contact met ons op, wij staan klaar om u te helpen.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/