Van de Beckenkamp
Image default
Sport

Door StimaWELL is het mogelijk om thuis te trainen met EMS

Wil jij weten of je een EMS training thuis kunt doen? Ja hoor, dat kan! Voorheen was het alleen mogelijk om via de sportschool, de fysiotherapeut of een revalidatiecentrum te trainen met EMS. Maar tegenwoordig kan je deze effectieve training gewoon lekker thuis doen. Je hoeft de deur dus niet meer uit om fit te worden, dat zien veel mensen toch wel als een heel groot voordeel. En met EMS training wordt je niet alleen fit, je blijft ook fit. En dat met maar 2 trainingssessies per week van 20 minuten.

Fit worden en blijven is natuurlijk niet het enige dat je met EMS training kunt bereiken. EMS kent vele positieve effecten, die aangetoond zijn met gedegen onderzoek:

  • Krachttraining. Maak al je spieren op een simpele manier sterk, met EMS kan je zelfs alle spiergroepen tegelijkertijd (dus binnen 1 trainingssessie) trainen
  • Versteviging van je spieren. Versterk ook de dieper gelegen spieren in je rug en bekkenbodem
  • Stofwisseling. Door de elektrische impulsen verhoogt de bloedcirculatie van de huid en stimuleert de stofwisseling
  • Figuurverbetering. Je figuur terugkrijgen of verbeteren, ook op plekken die normaal lastig te bereiken zijn, waaronder de taille
  • Cellulitis. Door de elektrische impulsen verhoogt het collageen en wordt het bindweefsel strakker
  • Ontspanning. Na een trainingssessie kan je uit verschillende programma’s kiezen om te ontspannen of voor een massage

Huur het EMS trainingsapparaat voor drie, zes of twaalf maanden

Bij StimaWELL kan je een hoogwaardig EMS apparaat met de bijbehorende producten huren of kopen. Je huurt al een apparaat voor €249,- voor een duur van drie maanden. Na drie maanden stopt jouw abonnement automatisch, je hoeft dus niet bang te zijn dat je het vergeet om op te zeggen. Wil je jouw huurperiode verlengen? Dat kan eenvoudig door contact op te nemen met ons. Je kan kiezen voor een huurperiode van drie, zes en twaalf maanden. Veel mensen kiezen voor huren, omdat de aanschafprijs vrij hoog ligt.

Ben jij benieuwd naar de EMS training ervaring van andere mensen? Op onze website, www. ikwilstimawell. nl kan je meerdere reviews lezen van mensen die voor verschillende doeleinden trainen met EMS.

 

https://ikwilstimawell.nl/