Van de Beckenkamp
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken over het Christendom kunnen ook romans of thrillers zijn

Ben je op zoek naar boeken over het Christendom? Of je deze religie nu aanhangt of hierover vanuit interesse meer wilt weten, bij Kok Boekencentrum ben je aan het juiste adres. Deze uitgever is marktleider op het gebied van theologische boeken en voert een zeer ruim assortiment waarin werken van zowel bekende als minder bekende auteurs zijn opgenomen. Boeken over het Christendom kunnen zowel ontspanning als inzicht bieden. De titels zijn in categorieën zoals Bijbelstudies, filosofie, liturgie en muziek, romans, thrillers en zelfs prachtige gedichtenbundels ingedeeld. 

Ook in fictie kun je je als christen herkennen

Het boekencentrum is niet zomaar een uitgever, maar een ware specialist die mag bogen op meer dan honderd jaar ervaring. Hierdoor kun je rekenen op boeken van kwaliteit, geschreven door theologen en aanhangers van het Christendom. Theologie staat in alle boeken, en dus ook in de romans en thrillers die worden aangeboden, centraal. Boeken over het Christendom kunnen namelijk ook onder deze categorieën vallen. Alhoewel dit fictie betreft, zul je als christen veel punten van herkenning vinden. Bekende thema’s zijn liefde, vrijheid, hoop en de dood.

Fictieve verhalen met een christelijk wereldbeeld

Boeken over het Christendom binnen deze categorieën betreffen fictieve plots en karakters, maar wel binnen de setting van een christelijk wereldbeeld. Auteurs van dergelijke romans en thrillers hebben een verantwoorde manier gevonden om spanning, romantiek en avontuur te laten samengaan met informatie en levenslessen die je als christen aanspreken. Kok Boekencentrum voert titels van zowel Nederlandse als internationale auteurs.

Direct bestellen

De uitgever voert een ruim aanbod aan thrillers en romans. Op de website vind je het complete aanbod, voorzien van duidelijke recensies en prijs- en bestelinformatie. Boeken bestellen doe je via de webshop van de uitgever, Boekenwereld.com. Bestellingen kunnen door heel Nederland en in België worden geleverd. Vanaf een besteding van € 19,95 vervallen de verzendkosten. Doorgaans heb je je boek binnen 24 uur na bestelling in huis. Bestel dus snel!