Van de Beckenkamp
Image default
Vakantie

Camper huren van Vallei Campers

Bij Vallei Campers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe camper om te huren. U kunt genieten van een zeer luxe vakantie zonder hiervoor in een duur hotel te hoeven verblijven. Met onze luxe camper kunt u optimaal genieten van uw reis. Zo kunt u kiezen uit een camper voor 4 personen of 7 personen. Hoeft u toch niet zoveel luxe omdat u niet zo heel lang op vakantie gaat? Of omdat u liever budget op vakantie gaat? Ook dan kunt u kiezen voor een camper die comfort biedt. 

Waarom huren bij Vallei Campers?

Wij, Vallei Campers, zijn een camperverhuurbedrijf in de buurt van Utrecht en Arnhem. Al onze professionals zijn jong en hebben een grote passie voor reizen én mooie campers. Bovendien is elke camper voorzien van de beste uitrusting zodat u kunt genieten van een welverdiende ontspannen vakantie. Dat is én blijft dan ook altijd onze missie. Iedere camper is comfortabel en zeer ruim zodat u ook genoeg spullen mee kunt nemen als u voor een langere tijd op reis gaat. Iedere camper is ook geschikt als u ervoor kiest om door een heuvelachtig gebied te gaan reizen. Ook kunt u tijdens de reis genieten van het prachtige uitzicht terwijl u door de omgeving rijdt – een groot voordeel van het reizen op deze manier. Bovendien hanteren wij een zeer lange prijs als het gaat om het huren van één van onze diensten. Als u minder dan 1500 kilometer per week rijdt, dan hoeft u niets te betalen voor de gereden kilometers. Gaat u toch boven de 1500 kilometer per week rijden? En huurt u de camper meer dan drie weken? Dan betaalt u enkel €0,20 per gereden kilometer. 

Welke camper past het beste bij mij?

We hebben een camper, genaamd de Adria Sonic 710. Deze is speciaal geschikt voor 4 personen en is uitgerust met de meest luxe toepassingen. Onze Rimor Seal is ook geschikt voor 4 personen en is extra ruimte. Met meer mensen reizen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze andere Rimor Seal die zeer geschikt is voor 7 personen.