Van de Beckenkamp
Image default
Eten en drinken

Laat u smakelijk verassen bij dit Griekse restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u een avondje genieten van heerlijke gerechten in een sfeervol restaurant? Breng dan een bezoek aan Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom. Het restaurant is ontstaan in 1987 en is hedendaags gevestigd in het centrum van Bergen op Zoom. Iedereen in de omgeving is wel bekend met dit goede restaurant. Wat kiest u van de gevarieerde menukaart?

Proef authentieke Griekse gerechten

Bent u ook zo dol op moussaka, tzatziki, Souvlaki en Spanakopita? Of de welbekende Griekse salade? De Griekse keuken zit vol met culinaire verassingen en laten uw smaakpapillen tintelen. Bij dit restaurant in Bergen op Zoom ontvangen ze u hartelijk om vervolgens hun uitgebreide en voornamelijk verfijnde menukaart toe te lichten. Laat u verwennen door de vele soorten gerechten in dit all you can eat restaurant en geniet van uw diner in een sfeervolle ambiance. De gerechten zijn niet alleen ontzettend smaakvol, maar ook écht Grieks. Zij importeren hun verse producten namelijk rechtstreeks uit Griekenland. En dat proeft u! Ga voor de ultieme smaakbeleving en bestel Griekse tapas. Zo probeert u verschillende, kleine authentieke gerechten. Wanneer u bij dit restaurant binnenstapt zal u niet alleen versteld staan van de heerlijke menukaart, maar ook van de gehele Griekse beleving. Het is net of u zich waant in dit prachtige land.

Ontdek de Griekse gastvrijheid zelf

Laat u verwennen en onderdompelen in de fijne ambiance van Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom en ervaar een avond als nooit tevoren. De vriendelijke medewerkers van dit restaurant ontvangen u hartelijk iedere dag van de week. Zij zijn namelijk zeven dagen per week open van 16.00 uur tot 22.00 uur. Wilt u graag eten afhalen? Ook dat is mogelijk bij hen. Zo geniet u ook thuis van uw favoriete gerecht of uitgebreide Griekse tapas met uw vrienden. Verzeker uzelf van een tafeltje en reserveer eenvoudig online!