Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

De makelaar in Dronten

Makelaar Dronten: voor de beste prijs voor uw pand

Een huis of bedrijfspand verkopen, dat kan iedereen, ook in Dronten. Dat is helemaal waar natuurlijk. Maar hoe weet u als verkopende partij of u de juiste prijs krijgt? Hoe weet u zeker of u niet meer had kunnen ‘vangen’? Wellicht is er een andere geïnteresseerde die u nog niet kent. Weet u wie diegene waarschijnlijk wel kent? Juist, uw makelaar Dronten. De makelaar heeft een groot netwerk opgebouwd met partners die panden aanbieden of zoeken. Daar zit bijna altijd wel iemand tussen die precies een bedrijfspand als dat van u zoekt.

 

In de markt zetten

De makelaar zet uw bedrijfspand of grond graag in de verkoop, oftewel in de markt en weet als geen ander hoe dit opgepakt moet worden. De makelaar kent de markt en ziet snel waar men vraag naar heeft. Ook geven zij concrete tips om uw pand nog interessanter te maken, voor nog meer geïnteresseerden.

Vaak gaat het om kleine aanpassingen, zoals een onderhoudsbeurt van het groen rondom, het aantrekkelijker maken van de entree et cetera. Het gaat erom dat uw kantoor of bedrijfspand nog beter past bij de eisen van zoekende partijen. Wij weten wat er nodig is om de verschillen tussen vraag en aanbod kleiner te maken. Uw zekerheid: de verkoopwaarde van uw pand gaat omhoog.

 

Vooruitdenken

Ook als u nu nog niet van uw bedrijfspand af wilt, kan het verstandig zijn eens van gedachten te wisselen. Het zou zomaar kunnen dat wij een paar geïnteresseerden in portefeuille hebben. De kans bestaat ook dat daar iemand met een geweldig bod tussen zit. Als u een ander pand op het oog heeft of nadenkt over bedrijfsbeëindiging, dan kunnen we op dat moment snel zaken doen. Uw makelaar in Dronten denkt niet alleen in het nu, maar ook vooruit, in uw voordeel.