Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

De specialist in naamborden met een groot aanbod is de Naambordenspecialist

Een groot aanbod aan naambordjes voor bij de voordeur kan je vinden bij de Naambordenspecialist. Zoals onze naam al verklapt, zijn wij de specialisten in naamborden. Wat je ook zoekt, je zal gegarandeerd slagen bij ons! Wij hebben een van de grootste collecties naamborden van heel Nederland en België, elk type naambord is wel te vinden bij ons. Je kan het voor jezelf zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Populaire naamborden zijn de naamborden van RVS. Deze naamborden hebben een strakke en elegante look en passen eigenlijk wel bij elk type woning. Het materiaal waar deze naamborden van zijn gemaakt, roest vrij staal, zorgt ervoor dat het naambord zeer lang meegaat. Bordjes van RVS zijn ijzersterk. Ook is het onderhoud aan deze bordjes minimaal. Af en toe een doekje eroverheen halen is voldoende om het naambordje mooi te houden. In de categorie RVS naamborden is de keuze reuze. Van klein tot groot, van gelaserd tot gegraveerd en van recht tot gebogen. Welke stijl, maat of soort RVS naambord je ook wilt, je zal bij ons zeker jouw perfecte RVS naambord vinden.

Bijna alle naamborden van roest vrij staal worden gratis en snel (binnen 2 tot 5 dagen) geleverd binnen Nederland. Woon je in het buitenland en wil je een naambord bij ons bestellen? Dat kan gewoon. Je betaald dan wel verzendkosten. De naamborden zijn te bestellen met alleen een huisnummer, een huisnummer met tekst of alleen tekst. Wil je een naambord met een huisnummer en een paar regels tekst? Ga dan voor een wat groter naambord, zodat er voldoende ruimte is voor alle tekst. Naast de gewone naamborden van RVS hebben wij ook RVS uithangborden en naamplaatjes in onze collectie.

Airbrushed aluminium naamplaten

Naast allerlei soorten en maten naamborden hebben wij ook leuke airbrushed aluminium naamplaten in onze collectie. Bij de naamplaten kan je een afbeelding kiezen die bij jou past. We hebben de keuze uit verschillende diersoorten, cartoons en vrachtwagens. De naamplaten zijn 100% weerbestendig en gespoten met autolak van de beste kwaliteit. De platen zijn geschikt voor binnen en buiten.

Een naamplaat is ook erg leuk om iemand cadeau te doen!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/