Van de Beckenkamp
Image default
Dienstverlening

Kewodak, een dakdekkersbedrijf met kennis

Een streepje voor, dat heeft dakdekkersbedrijf Kewodak ten op zichtte van andere dakdekkersbedrijven. Waarom dan? Omdat wij al meer dan 35 jaar bestaan en dus een enorme verzameling aan kennis hebben opgebouwd. We durven onszelf dan ook ware specialisten te noemen in het repareren, onderhouden en renoveren van platte daken. Want platte daken, daar voeren wij onze werkzaamheden op uit.

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als zakelijke partners en zowel bij bestaande bouw als nieuwbouw. Bedrijven worden met regelmaat door ons geadviseerd. We bespreken wat er allemaal mogelijk is op hun pand. Vaak hebben bedrijven een flink oppervlak aan plat dak, hierop zien wij tal van mogelijkheden. We geven advies hoe we het dak kunnen veranderen in een duurzaam dak. Dit is altijd gunstig voor uw portemonnee en zeker fijn voor het milieu. We hebben al meerdere daken groen, wit, luchtzuiverend en isolerend gemaakt. Ook hebben we al vele zonnepanelen op platte daken geplaatst.

Ons werkgebied is zeer ruim

Kewodak is aangesloten bij Vebidak en we zijn in het bezit van kwaliteitseisen en certificaten. Alle  dakdekkers die werkzaam zijn bij ons hebben een goede opleiding gevolgd. Ons bedrijf is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanuit daar hebben wij een ruim werkgebied. Of u nu een dakdekker in Abcoude, Hillegom, Voorburg, Woerden of Amsterdam nodig heeft, wij komen graag bij u langs om kennis te maken en op uw dak aan de slag te gaan. Bij grote projecten werken we in teamverband. Is de klus wat kleiner, dan komen we gewoon alleen. Door onze ervaring weten we precies wat nodig is.

U kunt altijd bij ons terecht

Heeft u een goed dak en wilt u dat zo houden? Laat uw dak dan deskundig door ons onderhouden. Ook voor plotselinge schade kunt u een beroep op ons doen, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Wilt u kennis maken met ons team? Neem dan telefonisch contact met ons op of plaats een aanvraag via onze website. We plannen dan zo snel mogelijk een datum waarop we elkaar kunnen ontmoeten.

 

https://www.kewodak.nl/