Van de Beckenkamp
Image default
Telefonie

De voordelen die Swapphone jou biedt

We schetsen een aantal situaties.

  1. Er is een klein krasje op je nieuwe iPhone gekomen en je ergert je er behoorlijk aan. Hij was immers zo duur en het is erg zonde dat hij nu (al is het maar een beetje) beschadigd is. Gelukkig doet de telefoon het nog prima, dus eigenlijk is er niks aan de hand. Maar toch… je hebt er veel geld voor betaald.
  2. Je hebt je telefoon geüpdatet en vervolgens doen sommige apps het niet goed meer. Na lang in de wacht te hebben gestaan, krijg je een medewerker te spreken van de winkel waar je de telefoon gekocht hebt. Maar helaas, hij kan je niet verder helpen.
  3. Dag in dag uit vertellen je vrienden hoe geweldig de allernieuwste iPhone is. Supersnel. Geweldige foto’s. Een batterij die mega lang meegaat. Jij zou ‘m ook wel willen, maar waar haal je het geld vandaan? En een nieuw, duur abonnement zie je niet zitten.

Je herkent je vast in 1, 2 of 3 en misschien wel in alle drie. Speciaal voor jou de volgende tip: lease voortaan een telefoon bij Swapphone! Een telefoon leasen? Ja leasen; je zult zien over een paar jaar koopt vrijwel niemand meer een telefoon.

iPhone leasen tegen een scherpe prijs

Leasen kun je zien als huren. Je betaalt iedere maand een (scherp!) bedrag aan Swapphone voor de lease iPhone van jouw keuze. De phone is niet 100% nieuw -misschien zit er een heel klein gebruikersspoor op, maar hij ziet er fantastisch uit. Mocht je telefoon na een update vastlopen, dan bel je met een Swapphone-medewerker (085-0481941). Hij of zij lost het probleem direct op afstand voor je op. Heb je na een halfjaar behoefte aan een nieuw model? Het is tijd om te swappen: je telefoon kosteloos omruilen voor een andere. Jij stuurt het toestel op naar Swapphone (Neerloopweg 17, 4814 RS  Breda). Swapphone verzendt jouw nieuwe iPhone dezelfde dag.

Heb jij interesse? Jouw nieuwe iPhone is 24/7 online te bestellen. Alvast heel veel plezier ermee!

https://swapphone.nl/