Van de Beckenkamp
Image default
Auto's en Motoren

Bij Paruzzi kun je 24/7 VW Classic parts bestellen

Het magazijn van Paruzzi in Yerseke beslaat maar liefst 2000 vierkante meter. Er zijn volop VW T2 onderdelen, maar ook parts voor Kevers en andere typen. De totale voorraad bestaat uit meer dan een half miljoen items. Van klein: afsluitpluggen, doorvoerrubbers en borgklemmen. Tot groot: accuplaten, bumpers en revisiemotoren. Zoek jij authentieke Kever onderdelen, dan slaag je zeker bij Paruzzi. En voor gereedschappen is deze online shop ook een uitstekend adres. Een paar tools die jij vast kunt gebruiken:

-een knip-, snij-, -strip- en krimptang van het merk Laser;

-een Accumate acculader/druppelaar 6/12 volt;

-een Empi carter splijter;

-een cilinder montage/demontagebank ook van Empi.

Erg handig is de Paruzzi gereedschapset met daarin een wielmoersleutel (die ook dienst doet als bougiesleutel), steeksleutel, gecombineerde kruiskop / platte schroevendraaier, verstelbare tang en wieldeksel trekker. Ze zitten samen in een opbergzak die je kunt oprollen en dichtknopen.

Wil je je Kever restaureren? Bezit je een Karmann Ghia en zijn bepaalde onderhoudsproducten bijna op? Als je vandaag voor 15.00 uur een bestelling plaatst bij Paruzzi, heb je een en ander de eerstvolgende werkdag in huis. Accuwater, transmissievloeistof, bodembescherming tectyl, cabriolet kap impregneer, cabriolet kap reiniger, chroom reiniger en polish, koppeling montage vet, luchtfilter cleaner, luchtfilter olie, nadenkit en metal polish: alles is voorradig!

 

Keuze uit verschillende betaalsystemen

Je kunt bij Paruzzi kiezen uit de volgende betaalsystemen: iDeal, creditcard (Visa, Mastercard, American Express) en PayPal. Met PayPal is niet iedereen even bekend, daarom een kleine toelichting. Het procedé is aanvankelijk ontwikkeld om online betalingen tussen Pda’s mogelijk te maken. Tegenwoordig kunnen personen, online verkopers en webwinkels onderling betalen via PayPal. Koop je een artikel op eBay, Marktplaats of andere willekeurige website dan biedt PayPal bescherming. De verkoper moet namelijk alle producten traceerbaar verzenden. Om fraude tegen te gaan, doet PayPal onder meer het volgende:

-gevoelige informatie wordt in eigen beheer op PayPal servers opgeslagen;

-diverse financiële gegevens worden onzichtbaar gemaakt;

-het dataverkeer verloopt gecodeerd.

Mocht je om de een of andere reden het liefst cash willen betalen, dan staat Paruzzi daar voor open. Je kunt naar Paruzzi in Yerseke gaan, daar je benodigdheden kopen en contant afrekenen.

https://www.paruzzi.com/