Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van driedubbel glas voor je huis

 

Of je nu een huiseigenaar bent die zijn ramen wil upgraden of een architect die een gloednieuwe bouw plant, driedubbele beglazing zou wel eens de perfecte oplossing voor je kunnen zijn. Drievoudige beglazing is de laatste jaren terecht steeds populairder geworden. Het kan je huis een reeks voordelen bieden waar dubbele beglazing eenvoudigweg niet aan kan tippen. Laten we eens kijken naar enkele van die voordelen. 

 

Geluidsreductie

Een van de grootste voordelen van driedubbel glas is de geluidsreductie. Driedubbel glas heeft drie ruiten in plaats van twee, waardoor het extra geluiddempende eigenschappen heeft door de extra laag tussen jou en de buitenwereld. Dit is vooral gunstig als je in de buurt van drukke wegen of vliegvelden woont, want je wordt niet gestoord door luid verkeerslawaai of vliegtuigmotoren als je ramen gesloten zijn.

 

Energie-efficiëntie

Driedubbel glas biedt ook een grotere energie-efficiëntie dan dubbel glas, wat betekent dat er in de wintermaanden minder warmte uit je huis verloren gaat. Een goed geïsoleerd huis maakt het gemakkelijker om warm te blijven in de winter en koel in de zomer, dus goed geïnstalleerde ramen met driedubbel glas kunnen je helpen geld te besparen op de energierekening in beide seizoenen. 

 

Veiligheid

Ramen met driedubbel glas bieden ook extra voordelen op het gebied van veiligheid en beveiliging in vergelijking met dubbele beglazing. Omdat ze dikker zijn dan ramen met dubbel glas maken ze het voor inbrekers moeilijker om je woning binnen te komen, omdat ze er niet zo gemakkelijk doorheen kunnen breken als bij alternatieven met enkel glas. 

 

Laat je adviseren!

Ramen met triple glas bieden huiseigenaren een reeks voordelen. Waaronder meer geluidsreductie, verbeterde energie-efficiëntie en verbeterde veiligheids- en beveiligingsfuncties. Als je overweegt je ramen te vernieuwen of nieuwe te plaatsen in een aanstaand bouwproject, kan driedubbel glas om al deze redenen het overwegen waard zijn! Maar voordat je een beslissing neemt over welk type raam voor jou geschikt is, raden we je aan een vakman te raadplegen die gespecialiseerd is op dit gebied. Op die manier krijg je het best mogelijke advies bij het kiezen van de perfecte optie voor je huis.

https://www.glasgigant.nl/