Van de Beckenkamp
Woning en Tuin

De voordelen van gehard gelaagd glas

De voordelen van gehard gelaagd glas

Wat is gehard gelaagd glas eigenlijk precies en waar is dit nou precies voor geschikt? Gehard gelaagd glas is glas uit een combinatie van gehard glas en gelaagd glas. Dit wil zeggen dat het nog meer veiligheid biedt en het glas heel goed bij elkaar houdt. Er zit namelijk een laag glasfolie in van het gelaagde glas, hierdoor wordt het glas goed bij elkaar gehouden. Ideaal dus als u op zoek bent naar extra dik glas. Door deze extra dikte bent u er atlijd zeker dat niemand door het glas heen kan vallen. Het is dus erg veilig om gehard gelaagd glas aan te schaffen.

Gehard gelaagd glas is veilig

Maar waarom zou u daarnaast voor dit glassoort kiezen? Het is dus zoals hierboven al benoemd extra dik glas en daardoor heel veilig. Dit komt door de verschillende soorten glas dat met elkaar is gecombineerd tot één dik soort glas. Het glas breekt dus niet snel en is daardoor ook veel minder gevaarlijk. Er hoeft dus ook geen sprake te zijn van het oplopen van ernstig letsel, want dat kan niet door dit glas. Dit komt door de extra glasfolie laag. Het geharde gelaagde glas vindt u in het assortiment van Glasgigant, waar u dit glas geheel op maat kunt bestellen.

De verschillende soorten glas

Bij Glasgigantzijn verschillende soorten glas te verkrijgen. Niet alleen het geharde gelaagde glas vindt u bij ons in het assortiment maar ook deze twee soorten glas kunt u los bestellen. Kies dus voor gehard glas of gelaagd glas als u daar uw voorkeur voor heeft. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste afmetingen invoeren, want daarna zullen wij het voor u op maat maken. Het betalen is in ieder geval helemaal veilig. Liever achteraf betalen? Dat kan ook . Het glas wordt in ieder geval erg snel bezorgd, namelijk al vanaf 3 werkdagen.

Vragen? Stel ze aan de specialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van  ? Onze klantenservice is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en zullen u van alles vertellen.

https://www.glasgigant.nl/