Van de Beckenkamp
Woning en Tuin

Leolux bank, B&B Italia bed en ander design meubilair bij deze specialist

Of u nu op zoek bent naar een Leolux bank, een B&B Italia bed of een ander meubelstuk van een designmerk, u bent bij Pot Interieur in Axel aan het juiste adres. Deze meubelzaak is specialist waar het kwaliteits- en design meubilair betreft. In de showroom van ruim 15.000 m2 vindt u meubels voor de inrichting van uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of uw tuin. Het B&B Italia assortiment omvat bijvoorbeeld naast prachtige meubels voor binnenshuis ook tal van meubels voor de inrichting van uw tuin. Wat dacht een bijvoorbeeld van een B&B Italia Canasta ’13 outdoor daybed? Niet alleen is het heerlijk relaxen op dit outdoor meubel, het is ook nog eens een ware blikvanger op uw terras.

Leolux meubels

Bent u specifiek op zoek naar een Leolux bank of andere meubelstukken van dit gerenommeerde designmerk? Dan helpt Pot Interieur u graag verder. U vindt binnen de collectie van deze woninginrichter onder meer Leolux banken, salontafels, poufs en fauteuils. Eigenzinnige design meubels zijn karakteristiek voor dit merk. Daarbij spelen comfort en duurzaamheid ook een belangrijke rol. In de showroom van Pot Interieur kunt u tal van Leolux meubels bekijken en testen op zitcomfort. Wilt u daarbij graag advies of aanvullende informatie ontvangen, dan staan de deskundige medewerkers van Pot Interieur voor u klaar.

Een kijkje in het aanbod

Bent u benieuwd naar het ruime assortiment aan design en kwaliteitsmeubels van Pot Interieur? Dan kunt u alvast online een kijkje nemen in het aanbod. In de webwinkel kunt alle meubels bekijken en eventueel direct bestellen. Heeft u een Leolux bank of ander design meubelstuk op het oog maar wilt u deze liever in de fysieke winkel bewonderen? Dan bent u van harte welkom in Axel. Wel is het verstandig vooraf contact op te nemen met Pot Interieur om te controleren of het betreffende meubelstuk op dat moment in de showroom aanwezig is.