Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de leukste baanmogelijkheden in Amsterdam!

Dit zijn de leukste baanmogelijkheden in Amsterdam! 

 

Toe aan een nieuwe baan in of om Amsterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij, van Match for Talent, hebben diverse vacatures openstaan in de retail en hospitality branche. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match voor jou. Met ons brede netwerk aan opdrachtgevers proberen wij zo goed mogelijk aan jouw wensen voor een nieuwe baan te voldoen. Hieronder vind je verkoopmedewerker vacatures Amsterdam.  

 

Storemanagers opgelet! 

 

Heb jij de nodige ervaring opgedaan als verkoopmedewerker en ben je toe aan meer uitdaging? Dan zijn er verschillende vacatures voor jou te vinden. Denk hierbij aan een baan als storemanager van een modewarenhuis of van een woonwinkel. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor de winkel en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Is een functie als storemanager voor jou wat te hoog gegrepen? Misschien is dan een positie als assistent storemanager iets voor jou. Je hebt een dynamische dag, je stuurt je team aan en je bent veel op de vloer te vinden. Je werkt intensief samen met de storemanager en kunt goed out-of-the-box denken. Je motiveert het team en kunt snel schakelen. Elke dag is immers anders! 

 

Hospitality toppers alert! 

 

Met ervaring in detailhandel of horeca en jouw gastvrije blik, ben jij het aanspreekpunt van de vestiging. Jij bent de gastvrouw en het visitekaartje van een Luxe Keukens. Je bent erg gastvrij en commercieel ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van bezoekers, laat ze welkom voelen vanaf het eerste moment en verblijdt ze met een bakje koffie. Je toont oprechte belangstelling in het doel van het bezoek en voorziet de klanten van de nodige informatie. Daarna draag jij ze netjes over aan de verkoop collega.  

 

Fashion fanaten gezocht! 

 

Er staan verschillende vacatures verkoopmedewerker Amsterdam open bij ons. Met name in fashionstores en -warenhuizen zijn wij op zoek naar fashion fanaten. Gaat jouw hart sneller kloppen van mode en volg jij alle trend op de nauwe voet? Dan is dit wat voor jou! Jij bent eerlijk, klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Samen met jouw team probeer jij de winkel netjes te houden, spreekt graag klanten aan en laat ze met een goed gevoel de winkel uitgaan. 

 

https://www.matchfortalent.nl/