Van de Beckenkamp
Image default
Auto's en Motoren

Motorcursus.nl laat jou binnen 1 dag slagen voor het motor theorie examen

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van de motor theorie? Wij hebben een uitstekende cursus voor jou gevonden, de motor theorie cursus van Motorcursus.nl. Bij deze cursus hoef je niet meerdere weken les te volgen en nog thuis huiswerk te maken. Nee hoor, binnen 1 dag ben je geslaagd en wel! Je hoeft je ook niet weken van te voren al voor te gaan bereiden op de cursus. De theoriecursus van Motorcursus.nl kost jou echt maar 1 dag van je tijd. Geweldig toch?!

Unieke en snelle cursus

Motorcursus.nl heeft een unieke cursus ontwikkeld. Er wordt lesgegeven in groepsverband, want leren in een groep is bewezen effectiever. Je leert van elkaar, kan elkaar steunen en elkaar motiveren.
De les wordt gegeven door een vakkundige docent. Hij weet van wanten maar is vooral heel aardig, relaxed en weet precies hoe hij de lesstof op een duidelijke manier kan uitleggen. Daarbij heeft hij de beste ezelsbruggetjes en trucjes paraat, waarmee jij de wat moeilijke lesstof gewoon makkelijk kunt onthouden. En heb je vragen over de lesstof of begrijp je iets echt even helemaal niet? Je mag op elk moment vragen stellen.

Als alle lesstof in de theorieles is behandeld wordt je aan het werk gezet. Je mag oefen examens gaan maken. Het mooie van deze examens is dat ze precies hetzelfde opgebouwd zijn als de examens bij het CBR. Dezelfde vraagstellingen, hetzelfde soort instinkvragen, dezelfde hoeveelheid vragen. Ideaal dus om mee te oefenen. Jij weet nu precies hoe straks je echte examen bij het CBR eruit ziet. Door hiermee te oefenen leer je niet alleen de lesstof beter, je kent heel veel soorten vragen al en daarbij dus ook de antwoorden. Bij Motorcursus leer je absoluut niets te weinig maar zeker ook niets teveel. Je leert precies datgene dat je moet kennen om het examen succesvol te kunnen maken.  

Meer informatie op de website

Of je nu een cursus motortheorie in Utrecht wilt volgen of juist aan de andere kant van het land in Goes, bij Motorcursus.nl kan het allebei! En ze zijn in nog veel meer andere steden te vinden. Voor meer informatie over de theoriecursus, lestijden en locaties verwijzen we je door naar de website motorcursus.nl.

https://www.motorcursus.nl/