Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Een accu voor je e-bike kopen? Hier moet je op letten!

Een accu voor je e-bike kopen? Hier moet je op letten!

Als jij onlangs een e-bike hebt gekocht, weet je ongetwijfeld op wat voor bedragen je ongeveer moet letten als je wilt genieten van een bepaalde trapondersteuning. Wat veel mensen echter vergeten, is dat zowel de kosten als het plezier van een e-bike enkel en alleen in de accu zitten. Wanneer de accu van de e-bike goed is, heb je absoluut geen zorgen en fiets je dus kilometers zonder na te denken. Maar hoe en waar vind je nou eigenlijk die geschikte accu? Dat en nog veel meer lees je in dit blog. Lees daarom vooral gauw verder!

Een tweedehands accu?

Een accu kopen? Dan zit je er misschien aan te denken om deze tweedehands aan te schaffen. We willen je bij deze op het hart drukken om dit niet te doen. Het is namelijk in de meeste gevallen niet goed te zien waar de accu toe in staat is. Wanneer er geen uitgebreid prestatierapport van de accu beschikbaar is bij de persoon waar je de accu wilt kopen, bestaat de kans dat de accu je al snel in de steek zal laten. Een accu kan er van buiten nog als nieuw uitzien, terwijl deze al ophoudt met een actieradius van een klein aantal tientallen kilometers.

Op naar de specialist

Wat raden we je dan wel aan op het gebied van accu’s? Om naar een specialist te gaan natuurlijk! Het is altijd handig om jouw accu bij een ervaren dealer op dit gebied te kopen. Hierdoor weet je zeker hoe het zit met zaken als garantie, maar ook met de daadwerkelijke prestaties van de accu die jij op het oog hebt. Zoek je een geschikte plek om een accu te kopen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Rebatt. Dit prachtige bedrijf heeft veel accu’s die ervoor zorgen dat jij straks tientallen kilometers, zonder zorgen fietst!

 

https://www.rebatt.nl/