Van de Beckenkamp
Image default
Aanbiedingen

Een bruiloft plant u op deze prachtige feestlocatie in de buurt van Ede

Als u gaat trouwen, dan hoort daar flink wat regelwerk bij. Welke kleding doen u en uw partner aan? Waar wilt u trouwen, in de kerk, het stadhuis of een alternatieve locatie? Wilt u de ceremonie in kleine kring vieren of wilt u juist dat uw hele familie en vriendenkring erbij is? Kortom, er zijn flink wat knopen die u door moet hakken. Gelukkig zijn er diverse partycentra te vinden die u helpen uw droombruiloft te organiseren. Als u in de omgeving van Ede woont, dan is Partycentrum Floor in Lunteren een fantastische feestlocatie om uw bruiloft te organiseren.

Organiseer uw droomfeest bij deze locatie

Partycentrum Floor is een echt begrip binnen de regio. Deze feestlocatie bestaat al sinds 1770 en kent daarmee een lange historie waarin gastvrijheid en gemoedelijkheid centraal staat. Voor een bruiloft biedt deze feestlocatie vlak bij Ede diverse mogelijkheden aan voor een heerlijke dag en avond. Zo verzorgt het centrum een onvergetelijke feestavond en behoort het inhuren van een verrassende act, band of DJ tot de mogelijkheden. Ook regelen ze andere belangrijke zaken, zoals een proostmoment met champagne of prosecco, een heerlijk diner en een allerlei hapjes en drankjes. Zo komen uw gasten niets tekort. Het feestcentrum heeft ruimte voor maximaal 220 personen en beschikt over een ruime parkeerplaats. De locatie is dan ook makkelijk te bereiken voor uw gasten.

Neem contact op met dit partycentrum om uw wensen te bespreken

Wilt u een onvergetelijke dag plannen voor u en uw partner met al uw vrienden en familie? Schakel dan dit partycentrum in en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw bruiloftsfeest. Bespreek de wensen die u heeft voor uw bruiloft door contact op te nemen met deze feestlocatie in Lunteren, vlak bij Ede. Ze zijn per e-mail of telefonisch te bereiken en informeren u graag over de mogelijkheden voor uw feest. Zo helpen ze u uw droombruiloft te organiseren!

https://www.partycentrumfloor.nl/